09-03-2021

Κοτζιάς «καλεί» ΝΔ με φόντο τις «Πρέσπες» – «Μήπως περισσεύει καμία συγγνώμη;»

Να του ζητήσει συγγνώμη για τη στάση που κράτησε απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών καλεί τη ΝΔ ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοτζιάς, σε ανάρτησή του στο Twitter, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι που άρχισε να αρέσει σε ΝΔ η συμφωνία Πρεσπών».

«Επειδή ομως με είπαν προδότη, δέχτηκα 1100 επιστολές+εκατοντάδες απειλητικά τηλεφωνήματα, σφαίρες και κάθε είδους πυρομαχικά, μέχρι και αντιαεροπορικά, σακούλες γεμάτο αίματα, ρωτώ μήπως,λέω μήπως, περισσεύει καμία συγγνώμη;», κατέληξε ο κ. Κοτζιάς.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Τετάρτη δύο κυβερνητικά στελέχη προέβησαν σε αρκετά εντυπωσιακές κυβιστήσεις σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δείχνοντας ότι η εποχή των «μακεδονομαχιών» έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ο μεν υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι αν η Συμφωνία των Πρεσπών «εφαρμοστεί με απαρέγκλιτη τήρηση όλων των ουσιωδών όρων της, τότε νομίζω ότι θα μπορούμε να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον». Ο δε αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σημείωσε ότι «τα πολιτικά ζητήματα που έχουμε μεταξύ μας (σ.σ. με τη Βόρεια Μακεδονία) που έχουν επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό με τη Συμφωνία των Πρεσπών, μας αφήνουν χώρο για να κάνουμε περισσότερα στο χώρο της οικονομίας».

Η ανάρτηση Κοτζιά:

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ