22-04-2021

«Άδειασμα» Τσίπρα σε Τασία και συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τις μετατάξεις (video)

Ένα ηχηρό «άδειασμα» στην Τασία Χριστοδουλοπούλου για την υπόθεση της μετάταξης της κόρης της στη Βουλή, επιφύλαξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξη που παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης στον Alpha, όπου δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό.

«Δεν θα ωραιοποιήσω καταστάσεις, ούτε θα κάνω συμψηφισμούς. Πρόκειται για μία πληγή για το πολιτικό σύστημα. Ήταν λάθος αυτό που έγινε και δεν το γνώριζα και χρωστάμε μια συγγνώμη στον ελληνικό λαό. Προήλθε όμως όταν έγινε διακομματικά δεκτή η πρόταση του κ. Τραγάκη να μπει στην διαδικασία της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων η Βουλή», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

«Θέλω να είμαι καθαρός. Σε ό,τι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, θέλω να πω χρωστάμε μια συγγνώμη, όχι στα μέλη μας και στο κόμμα μας, αλλά στον ελληνικό λαό», τόνισε ο κ. Τσίπρας, εξηγώντας παράλληλα:

«Διότι δεν αρκεί να λέμε ότι οι άλλοι έχουν κάνει τέρατα. Αλλά όταν δίνουμε την εντύπωση ότι μπαίνουμε την εντύπωση ότι μπαίνουμε κι εμείς σε αυτό το διακομματικό αλισβερίσι προνομίων, τότε κι εμείς γινόμαστε μέρος ενός πολιτικού συστήματος που δίνει μια εικόνα που διαρρηγνύει την εμπιστοσύνη των πολιτών».

«Όταν λοιπόν έμαθα για αυτό, ζήτησα από τον πρόεδρο της Βουλής να ανακληθούν όλες οι μετατάξεις», συμπλήρωσε.

Το σχετικό απόσπασμα:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ