20-04-2021

Τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ απαρίθμησε ο Σεβαστάκης – «Δεν πήγε πόρτα-πόρτα»

Στα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ήττα του στις ευρωεκλογές αναφέρθηκε ο βουλευτής του του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρης Σεβαστάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, Τετάρτη στον ρ/σ «News 24/7».

Όπως σημείωσε ο κ. Σεβαστάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λάθος διαχείριση της ήττας, όπως έκανε και λάθος εκτίμηση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Συνεχίζοντας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι υποεκτιμήθηκε από την Κουμουνδούρου η διαφορά με τη ΝΔ και πρόσθεσε ότι το κόμμα «δεν πήγε πόρτα-πόρτα όπως οι άλλες παρατάξεις».

Παράλληλα, ο κ. Σεβαστάκης ζήτησε κινητοποίηση με στόχο να αυξηθούν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. «Πρέπει να μιλήσεις τίμια στον κόσμο, να τον κοιτάξεις στα μάτια και να του πεις αυτό μπόρεσα να κάνω», συνέχισε, εκτιμώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα ισχυρό μερίδιο στην κοινωνία.

«Όποτε ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τίμια απεύθυνση κέρδισε», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ευφυέστατη στρατηγική της ΝΔ, καθώς και για τον καλύτερο οργανωτικό μηχανισμό που διαθέτει.

Αναφορικά με το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, είπε ότι είναι άλλο να αποφεύγεις μια εκπομπή για λόγους αισθητικής και άλλο το εν όλω εμπάργκο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ