22-01-2021

Κύμα αποχωρήσεων βενιζελικών από το ΚΙΝΑΛ

Η ρήξη μεταξύ Φώφης Γεννηματά και Ευάγγελου Βενιζέλου, όπως ήταν αναμενόμενο δημιούργησε ρήξη και εντός του κόμματος. Ήδη πολλοί υποψήφιοι προσκείμενοι στον Ευάγγελο Βενιζέλο δηλώνουν ότι παραιτούνται από τις υποψηφιότητές τους.

Ήδη, ο Γιώργος Ντόλιος, η Σοφία Θεολογίτου , ο Μάνος Επιτροπάκης και ακόμα δύο υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στην Κορινθία δήλωσαν ότι δεν θα είναι υποψήφιοι, διαμαρτυρόμενοι για την έξοδο του Ευάγγελου Βενιζέλου από το κόμμα.
Ο Μάνος Επιτροπάκης μάλιστα έγραψε:
 
«Μετά την αισχρή απόφαση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ να μην τοποθετήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο επικεφαλής του Επικρατείας, είναι αυτονόητο πως όχι μόνο ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΜΕΣΑ την υποψηφιότητά μου, αλλά θα δώσω και αγώνα για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα με κάθε μέσο. Πράσινη Δούρου, πράσινα ΚΚΕ και δεκανίκια του Τσίπρα εγώ δεν στηρίζω!», ήταν η ανάρτηση που έκανε στα social media ο Μάνος Επιτροπάκης, στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής.
 
Στη συνέχεια, μάλιστα, προχώρησε και σε δεύτερη ανάρτηση, σημειώνοντας ότι «Η Φώφη Γεννηματά έγινε σήμερα η πράσινη Δούρου. Και στην κάθε Δούρου, ξέρετε τι κάνουμε».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ