22-01-2021

Γεωργιάδης, Κύρτσος, Αυγενάκης επικαλούνται Λεβέντη για τις δουλειές του πατέρα Τσίπρα

Μία ιδιότυπη «επίκληση στην αυθεντία» που ονομάζεται Βασίλης Λεβέντης, κάνουν σήμερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να διαψεύσουν τον Αλέξη Τσίπρα και τα όσα έγραψε για τον πατέρα του και τις υποτιθέμενες σχέσεις με τη χούντα.

Τόσο από το βήμα της Βουλής, όσο και με tweets, τα «γαλάζια» στελέχη επικαλέστηκαν μία μαρτυρία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, σύμφωνα με την οποία ο πατέρας του πρωθυπουργού ήταν φιλοχουντικός και έπαιρνε εργολαβίες από τη δικτατορία.

Την αρχή έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος χαρακτήρισε δακρύβρεχτη την ανάρτηση του πρωθυπουργού, υπογραμμίζοντας ότι είναι αθλιότητα να κατηγορείς έναν άνθρωπο όπως τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η συνέχεια ήρθε με τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κύρτσο, ο οποίος μάλιστα έκανε και live στο Facebook μαζί με τον Άδωνη Γεωργιάδη, θέλοντας να καταρρίψουν τα λεγόμενα Τσίπρα.

«Η μαρτυρία του Βασίλη Λεβέντη,προέδρου της Ένωσης Κεντρώων καίει το αφήγημα της.. αντιχουντικής οικογένειας Τσίπρα και εκθέτει τον ψεύτη πρωθυπουργό. Κατά τον Λεβέντη ο πατέρας Τσίπρας για τον οποίον εργαζόταν: Ήταν φιλοχουντικός. Έπαιρνε εργολαβίες από τη χούντα», έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος.

Το «κερασάκι» ήρθε από τον «μάστερ» του είδους, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα λεγόμενα του Βασίλη Λεβέντη.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ