20-01-2021

Μήνυμα Κυμπουρόπουλου σε Τσίπρα: Είναι άδικο αυτό που είπατε για μένα (video)

«Είναι άδικο να αποτυπώνεται η προσπάθειά μου με αυτόν τον τρόπο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, απαντώντας στο σχόλιο που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι «χρησιμοποιεί ως εργαλείο την αναπηρία» του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, στην προεκλογική του ομιλία το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Κυμπουρόπουλος ανέφερε ότι «είναι άδικο να αποτυπώνεται η προσπάθειά μου με αυτόν τον τρόπο. Ότι δηλαδή ο πρόεδρος της ΝΔ με εκμεταλλεύεται αφού μπορώ και θέλω να είμαι κοντά στον κόσμο και να διαδώσω το όνειρο μου και την θέληση μου να κάνω κάτι για την Ελλάδα μας. Δεν ζητάω τη λύπη σας. Ζητάω να καταλάβετε ποιος είμαι και τι θέλω να κάνω αν και εφόσον καταφέρω να φτάσω στην Ευρωβουλή. Ζητάω τη στήριξή σας».

Όπως σημείωσε, στόχος του είναι να αλλάξει η πολιτική σκέψη στην Ευρώπη. «Θέλω να αλλάξω την πολιτική σκέψη και ακολουθώ το παράδειγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όταν ο Τσίπρας είπε ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν, ο Μητσοτάκης λέει είμαστε εδώ ανοιχτοί να επικοινωνήσουμε και να κάνουμε διάλογο. Αυτήν την πολιτική θέλω ν’ ακολουθήσω», είπε χαρακτηριστικά.

(Με πληροφορίες από το grtimes.gr)

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ