31-10-2020

Απρέπεια δημοσιογράφου κατά του Δ. Παπαδημούλη: «Καλά δεν του έκανα;»

Τα ανοιχτά μικρόφωνα μπορεί να εκθέσουν και πολιτικούς και δημοσιογράφους, όταν δεν γνωρίζουν ότι είναι ανοιχτά. Έχει συμβεί αρκετές φορές, αυτό συνέβη και στο Action 24 και στην εκπομπή “Brainstorming”, με καλεσμένο τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ο Παπαδημούλης είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον παρουσιαστή της εκπομπής, Σταμάτη Ζαχαρό.
– Είστε δημοσιογράφος και οφείλετε να διευθύνετε με αντικειμενικότητα την  συζήτηση. Δεν μπορεί να λέτε μετά βεβαιότητος πως ο πρωθυπουργός ήξερε για τους νεκρούς. Κρύβονται οι νεκροί;
– Αλήθεια λεω.
– Και τι είστε ο εκπρόσωπος της αλήθειας; Όταν βλέπω εναν δημοσιογράφο πιο φανατικό και από τον εκπρόσωπο της ΝΔ οφείλω να το σημειώσω”.

Στο σημείο αυτό, παρενέβη ο Γιώργος Κουβαράς, ο έτερος παρουσιαστής της εκπομπής, λέγοντας: “Δεν δεχόμαστε κ. Παπαδημούλη μαθήματα δημοσιογραφίας απ’ εσάς” για να πάρει την απάντηση ότι οι δημοσιογράφοι δεν μπορεί να είναι στο απυρόβλητο.

Αφού έκλεισε αυτός ο κύκλος της αντιπαράθεσης και ενώ δεν είχαν κλείσει τα μικρόφωνα ο Γιώργος Κουβαράς ακούστηκε να λέει “Καλά δεν του έκανα;”. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης που κατάλαβε την γκάφα του απάντησε εμφανώς σκωπτικά: Καλά μου κάνατε, κύριε Κουβαρά”