22-01-2021

Στα «κάγκελα» με Μεϊμαράκη και Ντόρα το σαμαρικό antinews

Διαστάσεις «εμφυλίου» τείνει να λάβει η παρασκηνιακή σύγκρουση μεταξύ πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και την Ντόρα Μπακογιάννη να μπαίνουν στο στόχαστρο της – σαμαρικών περγαμηνών – ιστοσελίδας antinews.gr.

Συγκεκριμένα, το antinews.gr σε άρθρο του με τίτλο «Αλέξη, κράτα δυο θέσεις στο Eπικρατείας για την Ντόρα και τον Βαγγέλα» εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των δύο εν λόγω στελεχών, με αφορμή πρόσφατες τοποθετήσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μεϊμαράκης δέχθηκε εσωκομματικές επιθέσεις με αφορμή τη δήλωση του για το Νόμπελ Ειρήνης και τον Αλέξη Τσίπρα, τις οποίες φέρεται να απέδωσε στη σαμαρική πτέρυγα. «Ορισμένοι στη ΝΔ έχουν βάλει σκοπό να με κοντύνουν», φέρεται να είπε στον κ. Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους επικοινωνίας.

Η δε κ. Μπακογιάννη προχώρησε σε μια αποκάλυψη για το πολυτάραχο καλοκαίρι του 2015, λέγοντας πως μία συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Δημοκρατίας, δεν φάνταζε τότε τόσο απίθανη.

Σχολιάζοντας, λοιπόν, τις παραπάνω παρεμβάσεις η σαμαρικών πεποιθήσεων ιστοσελίδα χαρακτηρίζει τον κ. Μεϊμαράκη και την κ. Μπακογιάννη ως «γνωστούς – άγνωστους υπονομευτές της παράταξης», την οποία «οδηγούν σε εσωστρέφεια».

«… Κάνουν ό, τι περνά από το χέρι τους για να στερήσουν τη μεγάλη νίκη από τη ΝΔ. Πώς αλλιώς να ερμηνευθούν τα ατοπήματα στα οποία αμφότεροι υπέπεσαν; Είναι δυνατόν να κάνουν τέτοια δώρα στον Τσίπρα; Είναι δυνατόν τη στιγμή που η παράταξη δίνει τη μεγάλη μάχη, να βγαίνουν και να του πλέκουν το εγκώμιο; Εάν τους αρέσει τόσο πολύ, ας τον παρακαλέσουν για μια θέση στο Επικρατείας», σχολιάζει το antinews.gr.

Στη συνέχεια της επίμαχης ανάρτησης, ο αρθρογράφος στέλνει και ένα μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Κυριάκος πως σχολιάζει τον τραγέλαφο που ζει η ΝΔ; Θα συνεχίσει να προσποιείται ότι δεν συμβαίνει τίποτα, όπως με τον εθνομηδενισμό του Καιρίδη που έχει εξοργίσει απίστευτα τους Πόντιους και τους πατριώτες; Πότε περιμένει να πράξει τα δέοντα; Όταν του κουνήσουν μια και καλή το μαντήλι οι ψηφοφόροι; Κι ας πούμε ότι η Ντόρα η οποία φημίζεται για την κακία της (ακόμα στάζει φαρμάκι για τον Σαμαρά) δεν προκαλεί και τόση μεγάλη ζημιά στο κόμμα. Οπότε, δεν πάει να λέει… Ο κόσμος την έχει γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Τον Μεϊμαράκη όμως, που ηγείται του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, θα τον αφήσει να εξαπολύει μύδρους ανενόχλητα;».

Μάλιστα, ο σαμαρικός ιστότοπος προαναγγέλοντας νέα παρέμβαση, καλεί τον κ. Μητσοτάκη να προχωρήσει στην «απαιτούμενη παρέμβαση», εξηγώντας ότι «εάν δεν το πράξει, τότε θα σημαίνει ότι στην Πειραιώς έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την συγκυβέρνηση».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ