11-04-2021

Η χαριτωμένη «λάσπη» της Καϊλή συνεχίζεται στα τηλεοπτικά πάνελ (video)

Σε συνήθη τακτική της «ατάκας» έναντι τεκμηριωμένων επιχειρημάτων έχει εξελιχθεί τελευταία οι δημόσιες παρεμβάσεις της Εύας Καϊλή, προτιμώντας επικοινωνιακά «τσιτάτα» που σίγουρα θα ακουστούν περισσότερο κι ας μην έχουν ίχνος λογικής ή αλήθειας.

Μετά την αδιανόητη «γκάφα» σχετικά με το πολιτικό παρελθόν του Κώστα Αρβανίτη, τον οποίο έκανε Πασόκο, η ευρωβουλευτίνα του Κινήματος Αλλαγής συνέχισε στον ίδιο τόνο, αυτή τη φορά προσάπτοντας στον δημοσιογράφο Κώστα Πουλακίδα, συμπάθεια στις οικογένειες των θυμάτων της 17 Νοέμβρη.

Όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης αναφέρθηκε σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τη σχέση τους με τη 17Ν, ο Κώστας Πουλακίδας ζήτησε συγκεκριμένα παραδείγματα, ενώ όταν ο πρώτος αναφέρθηκε σε δήλωση του Μάκη Μπαλαούρα και ο Πουλακίδας πήγε να τον διαψεύσει, παρενέβη η Καϊλή, λέγοντάς του ότι δεν σέβεται ούτε τα θύματα της οργάνωσης.

«Είναι ντροπή να μου λέτε τέτοια πράγματα και να μην σας λέει κανείς τίποτα. Λέτε προσβλητικές κατηγορίες και δεν σας λέει κανένας τίποτα. Έρχεται κανένας κύριε Οικονόμου να σας προσβάλλει χαριτωμένα; Εσείς δεν μετράτε τις λέξεις σας, τις ξεστομίζετε χαριτωμένα. Επειδή δεν καταλαβαίνετε τι λέτε; Από πού με ξέρει και το λέει αυτό; Γιατί δεν την ρωτάτε κύριοι συνάδελφοι», ξέσπασε ο Κώστας Πουλακίδας θέτοντας στο στόχαστρο και τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ οι οποίοι θεώρησαν απλά ok μία τέτοια δήλωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ