17-04-2021

Ο Πολάκης μιλά για «παράδοξα» στη δίκη Ρόζενμπεργκ

Την πρωτόδικη καταδίκη του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ, σχολίασε ο Παύλος Πολάκης στο facebook, κάνοντας λόγια για «παράδοξα». Όπως σημειώνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, το έγκλημα του κ. Ρόζενμπεργκ είναι ότι «χρησιμοποίησε ως γραμματέα του αποσπασμένη υπάλληλο προκειμένου να έχει έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης σε ένα περιβάλλον που έκαναν κουμάντο τα μέλη της συμμορίας».

Αναλυτικά, η τοποθέτησή του:

«ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ !!!
Όταν ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΘΩΩΣΗ ,η έδρα με 2-1 καταδικάζει πρωτόδικα το Θεόφιλο Ροζενμπεργκ σε 12 μήνες φυλακή!!!!
Ποιο ήταν το έγκλημα;;; Όταν ορίστηκε από εμάς πρόεδρος στο “λάκκο με τα φίδια ” που ήταν το ΚΕΕΛΠΝΟ, χρησιμοποίησε ως γραμματέα του αποσπασμένη υπάλληλο προκειμένου να έχει έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης σε ένα περιβάλλον που έκαναν κουμάντο τα μέλη της συμμορίας: Παπαδημητριου, Πουλής, Θεοφιλατου, Λυρή, Οικονομου κλπ, οι οποίοι του έκαναν και τη μήνυση. Όλοι αυτοί έχουν απολυθεί σήμερα από το ΚΕΕΛΠΝΟ λόγω κακουργηματικών κατηγοριών που αντιμετωπίζουν από όσα πορίσματα έχουν βγει (και έρχονται πολλά άλλα).
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ πως η υπόθεση του Ρόζενμπεργκ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ κιόλας ενώ για τα μέλη της συμμορίας Παπαδημητρίου, Πουλής και Σια παρά τις διώξεις που έχουν ασκηθεί εδώ και καιρό η ανακρίτρια ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ είναι πως πήρε αριθμό πινακίου 2 όταν άλλες υποθέσεις που παραγράφονται σε τρεις μήνες είχαν μεγαλύτερο αριθμό!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο πρόεδρος της έδρας είναι αυτός που ΔΕΝ έβγαλε το ένταλμα σύλληψης και την κοπάνησε ο Χριστοφοράκος .
Θεόφιλε δίπλα σου ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!
Αυτή η χώρα θα καθαρίσει, όποια μέσα και αν χρησιμοποιήσουν τα λαμόγια του παρελθόντος.
ΥΓ Έλατε, ελάτε πείτε πως παρεμβαίνω στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!! Δεν παρεμβαίνω όπως φαίνεται, αλλά πάντα θα κρίνω δημόσια ένα τμήμα της που κάνει αυτά που περιγράφω παραπάνω!!!!».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ