26-10-2020

Δ. Παπαδημούλης: Το σνομπάρισμα των ευρωεκλογών από αριστερούς θα ωφελήσει τη Ακροδεξιά

Την εκτίμηση ότι το σνομπάριμσα των ευρωεκλογών από αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες θα ωφελήσεις την Ακροδεξιά, έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο “Έθνος της Κυριακής”.

Ο ευρωβουλευτής δήλωσε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα και χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές ως τις πιο κρίσιμες στην ιστορία της ΕΕ.
 
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «το δίλημμα Τσίπρας ή Μητσοτάκης θα χρωματίσει καθοριστικά και το εκλογικό δίλημμα της 26ης Μαΐου» και προσθέτει ότι «θα ήταν μεγάλο λάθος να αντιμετωπισθούν αυτές οι ευρωεκλογές από τους πολίτες “χαλαρά”, ως εκλογές β’ κατηγορίας» γιατί «το σνομπάρισμα των ευρωεκλογών από τους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες θα λειτουργήσει προς όφελος της ακροδεξιάς».
 
Όσο για το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Παπαδημούλης σημειώνει ότι «όσο παραμένει προσηλωμένο στη “γραμμή” Μητσοτάκη και συνεχίζει να αποτελεί “ουρά” της ΝΔ, ο όρος “Νέα Δεξιά” του ταιριάζει γάντι», ενώ έρχεται σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και με ένα μεγάλο μέρος της κοινωνικής του βάσης.