04-02-2021

Επεισόδιο στη Βουλή με Μεγαλοοικονόμου και Γεωργιάδη

Ένα έντονο επεισόδιο διαδραματίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής την ώρα της συζήτησης για την ονομαστική ψηφοφορία, η οποία θέτει τους έξι βουλευτές που με επιστολή τους εντάχθηκαν στην κυβερνητική πλειοψηφία.

Η κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, από το βήμα της Ολομέλειας επιτέθηκε για μια ακόμα φορά για τα όσα της καταλογίζει ο Βασίλης Λεβέντης, επειδή ανεξαρτητοποιήθηκε και πήγε μετά από έξι μήνες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Επέλεξα είπε «να πάω με τους καθαρούς», «οι πρόεδροι όλων των άλλων κομμάτων είναι “κουραμπιέδες ” εκτός του Τσίπρα…» ενώ κατηγόρησε τον Βασίλη Λεβέντη, ότι σε κομματική του εκδήλωση στο Παλλάς, είπε ότι θα πρέπει να ανοίξει το «Γουδή», σχολιάζοντας ότι αυτά είναι ανήκουστα πράγματα διχασμού.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΕΚ Μάριος Γεωργιάδης ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού λέγοντας πως «η κυρία βουλευτής είπε ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είναι “κουραμπιέδες ” και δεν ξέρω εάν οι υπόλοιποι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θέλουν να της απαντήσουν, αλλά εμείς αντιδρούμε σ’ αυτές στις εκφράσεις της».

Τότε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου σηκώθηκε από έδρανό της και πήγε μπροστά του και όρθια άρχισε να του κουνά το δάκτυλο και να χειρονομεί, διαμαρτυρόμενη για τις δηλώσεις του

Επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ Μεγαλοοικονόμου και Γεωργιάδη from altsantiri.gr on Vimeo.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ