12-02-2021

Για ραδιουργίες Άδωνη κατά Μητσοτάκη κάνει λόγο η «Δημοκρατία»

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι στενοί του συνεργάτες να προσπαθούν ν’ αποδείξουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι μια και αδιαίρετη, ωστόσο η αλήθεια φαίνεται πως είναι πολύ μακριά. Η επίθεση του Νίκου Δένδια, στην Ολομέλεια, κατά της Χρυσής Αυγής και η αναφορά του στο 18% προκάλεσε κλυδωνισμούς στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μετά την έντονη λογομαχία που είχε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την οποία αποκάλυψε το altsantiri.gr και τη διαδικτυακή διαμάχη του με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ήρθε η σειρά του Άδωνη Γεωργιάδη να βάλει «απέναντί» του τον Νίκο Δένδια, σπέρνοντας με τη σειρά του νέους εσωκομματικούς ανέμους.

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» αναφέρεται σε αυτό ακριβώς το φαινόμενο, κάνοντας λόγο για «Ραδιουργίες Άδωνη κατά Κυριάκου». Στο σχετικό ρεπορτάζ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτηρίζεται ως «γιαλαντζί δεξιός».

Στην… αρχηγική εμφάνισή του στο Μαρούσι για την κοπή της βασιλόπιτας, ο Άδωνις Γεωργιάδης έριξε – εμμέσως πλην σαφώς – τα «βέλη» του προς τον Νίκο Δένδια, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ θέλω να παίρνω το χειροκρότημά σας, το χειροκρότημα αυτής της παρατάξεως. Δεν με ενδιαφέρει το χειροκρότημα κανενός άλλου. Άλλοι μπορεί να χαίρονται με τα χειροκροτήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς χαιρόμαστε με τα χειροκροτήματα των νεοδημοκρατών».

https://www.youtube.com/watch?v=ppcv-2IhVGs

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ