30-10-2020

Άγριος καυγάς Θεοδωράκη με Ψαριανό – Σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια

Η ένταση μεταξύ τους ήταν δεδομένη, από τη στιγμή που ο Γρηγόρης Ψαριανός αποχώρησε από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού.

Όταν λοιπόν ο Σταύρος Θεοδωράκης κατέβηκε από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της ομιλίας του στη συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, έχοντας νωρίτερα πει ότι από βδομάδα θα μιλήσει με ονόματα και αποδείξεις για το ποιοι ευθύνονται για τη διάλυση της ΚΟ του Ποταμιού, η ένταση κορυφώθηκε και μετατράπηκε σε καυγά.

Όταν ο επικεφαλής του κόμματος επέστρεψε στο έδρανό του, ο ανεξάρτητος πια, βουλευτής τού φώναξε «ντροπή σου, ντροπή σου». Ο Σταύρος Θεοδωράκης έμεινε ψύχραιμος, λέγοντάς του: Τον δρόμο μου και τον δρόμο σου. Εκεί όμως ο… πάντα ψύχραιμος, Γρηγόρης Ψαριανός -σύμφωνα με πληροφορίες- έσπρωξε τον Θεοδωράκη.

Ψαριανός: Εμείς κυράτσες δεν είμαστε

Ο Γρηγόρης Ψαριανός λίγο μετά, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το περιστατικό κάνει λόγο για «κατά φαντασία επεισόδιο», παραδεχόμενος όμως ότι υπήρξε «έντονος διαξιφισμός» στον διάδρομο της Βουλής ανάμεσα στον ίδιο και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Δεν υπήρξαν ούτε βρισίδια, ούτε απειλές κλπ. Τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις και περίεργα δημοσιεύματα. Το μόνο που πράγματι ειπώθηκε είναι το “καθένας τώρα τον δρόμο του” από τον Σταύρο Θεοδωράκη», αναφέρει ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Μάλιστα επιχειρώντας να κατεβάσει ακόμη περισσότερο τους τόνους ο κ. Ψαριανός συμπληρώνει: Επειδή πολλοί διψάνε για ξεμαλλιάσματα στις γειτονιές από κυράτσες που ουρλιάζουν, τούς παραπέμπουμε στις παλιές ασπρόμαυρες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Εμείς κυράτσες δεν είμαστε.