25-10-2020

«Καρφιά» κατά του ΣΚΑΪ από πρ. βουλευτή της ΝΔ – «Διακίνησε διαρροές που με θίγουν»

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΚΑΪ εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Ζώης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «καμία σχέση δεν θα μπορούσα να έχω με ό,τι μπορεί να εξυφαίνεται στον χώρο της άκρας δεξιάς».

Ειδικότερα, στη δήλωσή του ο Χρήστος Ζώης αναφέρει: «Αν το χθεσινό νυχτερινό δελτίο του SKAI ήθελε απλώς να διαπιστώσει τί είναι αληθινό και τί είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας μπορούσε να με ρωτήσει. Δεν το έκανε! Επέλεξε να διακινήσει “διαρροές” οι οποίες, εκτός των άλλων, με θίγουν και με προσβάλλουν καθώς υποστηρίζονται από σχετικά σχόλια. Αναμένω σήμερα το αυτονόητο. Διόρθωση και αποκατάσταση της αλήθειας!».

Στη συνέχεια της δήλωσής του ο πρώην βουλευτής της ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι «ήμουν και παραμένω πολιτικά στον χώρο της μεταρρυθμιστικής κοινωνικής κεντροδεξιάς. Στον πολιτικό χώρο που εύστοχα οριοθετήθηκε από τον Κ. Καραμανλή ως Μεσαίος! Με το ζόρι δεν θα με τοποθετήσει κανείς “στα δεξιά της ΝΔ”! Κατόπιν αυτών εξυπακούεται ότι καμία σχέση δε θα μπορούσα να έχω με ό,τι μπορεί να εξυφαίνεται στο χώρο της άκρας δεξιάς».