03-03-2021

Έσταξε… φαρμάκι ο Ραγκούσης: Η Γεννηματά θα έχει ένα πολύ κακό πολιτικό τέλος

Σφοδρά πυρά κατά της Φώφης Γεννηματά εξαπέλυσε σήμερα, Τρίτη μιλώντας στην ΕΡΤ1 ο Γιάννης Ραγκούσης, προβλέποντας ότι η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ «θα έχει ένα πολύ κακό πολιτικό τέλος».

«Έχει ξεκινήσει η πτώση της στο κενό, θα έχει και συνέχεια και θα το δούμε πολύ σύντομα να εξελίσσεται. Θα έχει ένα πολύ κακό πολιτικό τέλος. Το βράδυ των εκλογών θα έχουν τελειώσει όλα για την κ. Γεννηματά με βάση την ετυμηγορία των πολιτών και όχι του Ραγκούση ή του κάθε Ραγκούση», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός.

Συνεχίζοντας την κριτική του, υπογράμμισε ότι το ΚΙΝΑΛ καταρρέει πολιτικά, εξηγώντας ότι «είναι στο 3,5% και αποσυντίθεται. Φεύγει η ΔΗΜΑΡ, έχει προβλήματα με τον κ. Παπανδρέου, αλλά κυρίως έχει προβλήματα με τους προοδευτικούς πολίτες, γιατί η κ. Γεννηματά προσπαθεί να πουλήσει ένα προϊόν σε μια αγορά που δεν υπάρχει πελάτης να το αγοράσει. Θέλει να πουλήσει ένα προϊόν που λέει ότι “εγώ σας λέω ότι είμαι δήθεν στην προοδευτική παράταξη αλλά αύριο μπορεί να με δείτε να κυβερνάω με την κυβέρνηση Μητσοτάκη” και όλα τα παρασιτικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτά».

Ο κ. Ραγκούσης αναφέρθηκε και στη στάση του ΚΙΝΑΛ στο Μακεδονικό, κάνοντας λόγο για αδιανόητη διαστρέβλωση της αλήθειας και για «μία παραμορφωτική ανάγνωση κειμένων και υπογραφών».

«Λυπάμαι πολύ που η κ. Γεννηματά και οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ λένε τόσα ακραία ψέμματα για να κρύψουν την πραγματικότητα. Ποιος μπορεί από το ΠΑΣΟΚ ειδικά, να σέβεται τον εαυτό του και να μην λέει ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι αποτέλεσμα της Ενδιάμεσης Συμφωνίας που είναι εξαιρετικά επωφελής συμφωνίας;», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Παίρνει πίσω όλη την ιστορική αλήθεια από τα χέρια των γειτόνων, γιατί τους βάζει και υπογράφουν ότι δεν έχουν σχέση, ούτε με την αρχαία Ελληνική κληρονομιά, ούτε με την αρχαία Μακεδονία, ούτε με την αρχαία Ιστορία. Διατυπώνει ρητώς ότι η γλώσσα τους ανήκει στην κατηγορία των σλαβικών γλωσσών, λέει ότι πλέον δεν προδικάζει εθνότητα η αναφορά σε ιθαγένεια και παίρνει πίσω και το όνομα Μακεδονία. Πολύ απλά για τον κόσμο, εμείς μετά την κύρωση της συμφωνίας, θα μπορούμε να έχουμε Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Αεροδρόμιο Μακεδονίας, ενώ αυτοί όχι, τους απαγορεύεται».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ