12-05-2021

Περιφερειάρχης και ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου απαντούν για τις χυδαιότητες τοπικού στελέχους

Αποκηρυκτικές δηλώσεις κατά του τοπικού πολιτικού στελέχους στη Ρόδο, που προχώρησε σε χυδαίες αναρτήσεις στο Facebook εναντίον της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη, έκαναν οι «γαλάζιοι» εκπρόσωποι στο νησί.

Αρχικά η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει ότι «το αναφερόμενο στο δημοσίευμα άτομο ουδέποτε υπήρξε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με δημοσιεύματα σε ιστοσελίδα ΜΜΕ σε κεντρικό επίπεδο, στα οποία εμφανίζεται «στέλεχος της Ν.Δ στη Ρόδο να έχει αναρτήσει απαράδεκτα σχόλια για την 21χρονη φοιτήτρια», ξεκαθαρίζει και δηλώνει ότι το αναφερόμενο στο δημοσίευμα άτομο ουδέποτε υπήρξε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο. Προφανώς ορισμένοι δεν έχουν ούτε θλίψη ούτε σεβασμό προς το αδικοχαμένο κορίτσι. Ακόμη και σε αυτές τις τραγικές στιγμές προσπαθούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη. Έλεος, επιτέλους λίγη τσίπα…. ντροπή!».

Θέση όμως πήρε και ο περιφερειάρχης Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, με αναρτήσεις του στα social media.

«Η πολιτική αθλιότητα σε όλο το μεγαλείο της, με τους εμπνευστές και διακινητές των Fake News να μην σέβονται ούτε τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού. Μπορούν άραγε να πολιτευτούν με αξιοπρέπεια και αλήθειες? Προφανώς, Όχι» έγραψε στο Twitter.

Το πρωί της Παρασκευής όμως έκανε και μία πιο μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, παίρνοντας θέση για τα όσα διαδραματίζονται στο νησί, με αφορμή την αποτρόπαιη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας από δύο άντρες.

«Η πολιτική αθλιότητα της μικρής μας Ρόδου “κέρδισε” νέες κορυφές. Στο διαδίκτυο διακινούν από χθες την νέα κατασκευασμένη συκοφαντία, ότι “ο δολοφόνος της Ελένης είναι ανιψιός του Περιφερειάρχη”! Είναι συνεχής το τελευταίο διάστημα η διακίνηση συκοφαντιών για το πρόσωπο μου και γίνεται μεθοδικά. Δεν έχουν ηθικές αναστολές, δεν έχουν την παραμικρή αίσθηση ορίων. Αυτή την “πολιτική” μόνο ξέρουν, αυτή κάνουν. Μπορούν άραγε μπορούν να πολιτευτούν με αξιοπρέπεια ? Φυσικά, Όχι. Οι πρωτοφανείς μέθοδοί τους, εισάγουν πράγματι “νέα ήθη”. Τα “νέα ήθη” της λάσπης, της παρακμής, της ηθικής κατάπτωσης. Τώρα δεν δίστασαν να εκμεταλλευτούν την δολοφονία ενός νέου παιδιού. Τόσο “καλά παιδιά” είναι. Όπως για κάθε άνθρωπο η Δικαιοσύνη είναι το τελευταίο καταφύγιο, έτσι και εγώ είμαι υποχρεωμένος να καταφύγω σε αυτή και όχι μόνο για την προστασία της δικής μου οικογένειας αλλά και για την πολιτική ζωή που εργολαβικά δηλητηριάζεται καθημερινά πλέον. Τους θυμίζω ότι έχουν την δυνατότητα να πολιτευθούν και με πολιτικά επιχειρήματα. Ας ψάξουν λίγο μέσα στην λάσπη τους, μπορεί να έχουν ξεχάσει κανένα παλιό όσο και η “πολιτική” που τους εκφράζει», έγραψε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ