15-05-2021

Γκλέτσος… στην πρωτοπορία: Έφτιαξε εφαρμογή «Gkletsos» για τα smartphones

Απόλυτα εναρμονισμένος με τις ανάγκες της εποχής φαίνεται ότι είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος προετοιμάζεται για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με όλα τα μέσα που διαθέτει.

Και ένα από αυτά είναι η τεχνολογία, και πιο συγκεκριμένα η τεχνολογία στα κινητά, αφού ο δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε να φτιάξει εφαρμογή για τα smartphones, προκειμένου όσοι επιθυμούν, να ενημερώνονται για τα πάντα σχετικά με τη δράση του.

Αφού λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι κατεβάσουν την εφαρμογή, που είναι διαθέσιμη στο Play Store, μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις δράσεις και τις απόψεις της «Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης», του συνδυασμού του Απόστολου Γκλέτσου.

Παράλληλα, μπορούν να παρακολουθούν σε real time όλες τις εκδηλώσεις και ομιλίες του υποψήφιου περιφερειάρχη, όπως και να συνδεθούν με τα social media του ίδιου αλλά και των υποψηφίων του συνδυασμού.

Η εφαρμογή σχεδιάστηκε από την ομάδα καινοτομίας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της «Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης», η οποία εξασφάλισε την προβλεπόμενη άδεια από την Google για τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ