11-02-2021

Τον Σαρίδη περίμεναν, ο Φωκάς ανεξαρτητοποιήθηκε στην Ένωση Κεντρώων

Από αλλού το περιμένανε από αλλού τους ήρθε στην Ένωση Κεντρώων, αφού η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος υπήρξε θυελλώδης.

Ενώ πριν την έναρξή της ο επικεφαλής του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης, δήλωνε πως περίμενε από τον Γιάννη Σαρίδη να ζητήσει συγγνώμη για την «παρέλαση» από τα κανάλια όλο το προηγούμενο διάστημα, διαφορετικά θα τον «παραιτούσε», άλλος ήταν αυτός που το έκανε τελικά.

Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται και, όπως είπε ο ίδιος στη «Βεργίνα Τηλεόραση», αύριο θα καταθέσει τη σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. 

Ο κ. Φωκάς τόνισε πως θέλει να συνεχίσει τους αγώνες του για τη Μακεδονία και ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Θεσσαλονίκης είχε αποχωρήσει εκνευρισμένος από την εσωκομματική σύσκεψη αρκετά πριν αυτή τελειώσει.

Σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση των όσων διεμήφθησαν, ο βουλευτής μέσα στη σύσκεψη είπε: «Είναι απαράδεκτη εικόνα κόμματος αυτή! Ντρέπομαι για όλους».

Ένωση Κεντρώων: Η Ένωση Κεντρώων δεν κινδυνεύει, ο λαός να είναι ήσυχος

Η Ένωση Κεντρώων μάλιστα, στο ίδιο διάστημα εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα:

«Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων παρουσιάστηκαν διαφορές απόψεων. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδωσε σε όλες τις πλευρές περιθώριο προσέγγισης και λογικής.

Άσχετα από την στάση που θα τηρήσει έκαστος, η Ένωση Κεντρώων δεν κινδυνεύει, ο λαός να είναι ήσυχος, σύντομα τη λύση θα τη δώσουν οι εκλογές και θα πρόκειται για μια μεγάλη νέα νίκη της Ένωσης Κεντρώων».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ