06-05-2021

«Σαμαρικότερος» του Σαμαρά ο Μπογδάνος: Κλείστε την ΕΡΤ

Ένδοξες στιγμές δημοσιογραφικού μεγαλείου βιώνει για ακόμα μία φορά ο τόπος, με τους νοσταλγούς του «μαύρου» στην ΕΡΤ να επιστρέφουν δριμύτεροι και… σαμαρικότεροι.

Δεν ήθελε πολύ λοιπόν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για να ξεδιπλώσει το δημοκρατικό του μεγαλείο, και έτσι με αφορμή το εμπάργκο που κήρυξε η Νέα Δημοκρατία στην ΕΡΤ, είπε να γράψει την άποψή του, πάντα όμορφα και πολιτισμένα. 

«Το φασίζον κηφηναριό, οι τροτσκιστές που αμερικανοσταλίνεψαν, οι τύποι που έπιασαν την καλή διότι είπαν τον Σαμαρά “μαλάκα”, οι πασόκες που συρίζεψαν εν μια νυκτί, οι λαϊκοδεξιοί με τα ακριβά γούστα, οι αγαπητικές, οι μετρέσες και οι μορφονιοί, οι στρατιές συμβασιούχων και προμηθευτών και οι φουρνιές των νέων προσλήψεων που συγκροτούν έναν κομματικό στρατό γυρολόγων-προπαγανδιστών, όλο αυτό το συνονθήλευμα πρέπει να σβηστεί από τον χάρτη των ΜΜΕ. Κλείστε την», έγραψε ο μελίρρυτος Κωνσταντίνος σε άρθρο του.

Και επειδή ξέρει ότι θα ερωτηθεί σχετικά, διευκρινίζει: Δημόσια ραδιοτηλεόραση σαφώς και χρειάζεται. Τα μουσικά σύνολα δεν πρέπει να διακόψουν τη λειτουργία τους. Ούτε τα δορυφορικά προγράμματα.

Όλα τα υπόλοιπα για «μαύρο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ