18-05-2021

Γκάφα ολκής από Πορτοσάλτσε που μάλλον ξέχασε το Μαξίμου επί Σαμαρά (εικόνα)

Η χθεσινή μέρα, 18 Σεπτεμβρίου ήταν αφιερωμένη στον Παύλο Φύσσα, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από πέντε χρόνια από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά. Και μπορεί για τους περισσότερους κάτι τέτοιο να αποτέλεσε ημέρα μνήμης και τιμής του δολοφονημένου αντιφασίστα, κάποιοι όμως βρήκαν ευκαιρία να κάνουν το -ακροδεξιό- κομμάτι τους. 

Τη σκυτάλη από τον Θάνο Τζήμερο, πήρε άλλος ένας εκπρόσωπος των πιο αντιδραστικών, συντηρητικών και βαθιά νεοφιλελεύθερων επιταγών, ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος όμως μάλλον παρουσιάστηκε απρόσεκτος.

Με αφορμή τη χθεσινή ημέρα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στα social media θυμήθηκαν το σουπεράκι που είχε χρησιμοποιηθεί από τον ΣΚΑΪ όταν έγινε γνωστή η δολοφονία, ότι «τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο».

Θέλοντας λοιπόν να πει «αποδείξει» ότι το ίδιο σκέφτηκαν και άλλοι, επικαλέστηκε την είδηση όπως δημοσιεύτηκε στο «ελεγχόμενο από το Μαξίμου κρατικό πρακτορείο ειδήσεων» ότι δηλαδή σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν για το ποδόσφαιρο. 

Έλα όμως που το Μαξίμου όπως το έχει στο μυαλό του τώρα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, δεν ήταν ακριβώς έτσι, αλλά «ένοικός» του ήταν ένας από τους πιο ακροδεξιούς πρωθυπουργούς που έχουν περάσει από τη διακυβέρνηση της χώρας, ο Αντώνης Σαμαράς. Και ως γνωστόν η «συμπόρευση» του ΣΚΑΪ με τη Νέα Δημοκρατία… κρατάει χρόνια.

Αυτογκόλ από τα λίγα…

Το περίφημο σουπεράκι του ΣΚΑΪ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ