24-10-2020

Τα «συγχαρίκια» του πολιτικού κόσμου στον «χρυσό» Τεντόγλου

Τα καλύτερα είχαν να πουν για τον Μίλτο Τεντόγλου -και πώς να μην το κάνουν άλλωστε- εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, με αφορμή τη σπουδαία επιτυχία του νεαρού άλτη του μήκους, ο οποίος με άλμα στα 8,25 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Βούτσης: Πάθος και προσήλωση στους στόχους

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σχολίασε πως «το επίτευγμα του Μίλτου Τεντόγλου να αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος στα 20 του χρόνια αποδεικνύει ότι η νέα γενιά της πατρίδας μας διαθέτει ταλέντο, αγωνιστικότητα, πάθος και προσήλωση σε στόχους.

Το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα προδιαγράφει μια λαμπρή πορεία στον αθλητισμό. Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, τον προπονητή του, την ομοσπονδία και την οικογένειά του».

«Και εκεί που όλοι είμαστε στα πατώματα έρχεται ένας νεαρός, 20 μόλις ετών, ο Μίλτος Τεντόγλου & κατακτά χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο» έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού, δίνοντας τα εύσημα στον νεαρό αθλητή.

Τα συγχαρητήρια ήρθαν ως επί το πλείστον μέσω Twitter, όπου εκπρόσωποι κομμάτων απέδωσαν τα εύσημα στον χρυσό πρωταθλητή.

Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, «η χρυσή επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον των νέων μας, στην δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας. Μπράβο στον Μίλτο Τεντόγλου, τον προπονητή του, την ομοσπονδία και την οικογένειά του, που μας δείχνουν τον δρόμο της προσπάθειας και της αγωνιστικότητας».