16-05-2021

«Αδειάζει» (ξανά) τη ΝΔ ο Ευάγγελος Αντώναρος

Έξαλλος με τη Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως είναι –για ακόμα μια φορά– ο Ευάγγελος Αντώναρος, που σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποκαλύπτει πως το κόμμα δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τους συνταξιούχους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, με ένα μακροσκελές κείμενο, ουσιαστικά υποστηρίζει πως σύμφωνα με εμπιστευτικές οδηγίες τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ δεν χρησιμοποιούν καν την λέξη συνταξιούχοι.

Συγκεκριμένα γράφει μεταξύ άλλων:

Δεν έχω πια την παραμικρή αμφιβολία.
Οι συνταξιούχοι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ετσι επιβεβαιώνεται με τον πιο πανηγυρικό τρόπο η πληροφορία που έχω: Εμπιστευτική οδηγία των “καθοδηγητών” του κόμματος υποδεικνύει σε όλα τα κορυφαία στελέχη να μη χρησιμοποιούν τη λέξη συνταξιούχοι και να μην αναφέρονται σε αυτούς. Είναι βλέπετε οι γονείς μας κι οι παππούδες μας “βαρίδια” για το οικονομικό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη και – φυσικά – για τον ίδιο προσωπικά. Ναι, οι άνθρωποι που μας έφεραν στον κόσμο, μας μεγάλωσαν, μας σπουδασαν. Δεν εντάσσονται, βλέπετε, στις παραγωγικές ηλικίες που θέλει να κερδίσει η Νεα Δημοκρατία.

Η τελευταία απόδειξη για το πόσο πιστά τηρείται η οδηγία που σας είπα παραπάνω: Στη παρουσίαση του αριθμού όσων μελών της ΝΔ εγράφηκαν για να ψηφίσουν στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές μάταια αναζητεί κανείς το ποσοστό των συνταξιούχων. Φαίνεται από τα 2.500.000 απόμαχων συμπολιτών κανείς δεν συγκινείται από τη πολιτική Μητσοτάκη. Αντίθετα με τη κυνική στάση του τους απωθεί μαζικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ