13-05-2021

Πέφτει απ’ τα σύννεφα ο Άδωνις: Πού την είδατε τη διαφοροποίηση Σαμαρά;

Ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες από το πουθενά, με θύμα τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος γενικά πρέπει να είναι πολύ παρεξηγημένο άτομο.

Και αν επιστημονική φαντασία φαντάζει η παραπάνω πρόταση, ενημερώνουμε ότι έτσι έχουν τα πράγματα στο μυαλό του Άδωνη Γεωργιάδη. Σπεύδοντας να υπερασπιστεί τον ιδεολογικό «μέντορά» του (όσο καιρό βρίσκεται στη Νέα Δημοκρατία), ο αντιπρόεδρος του κόμματος ενημερώνει ότι τον παρεξηγήσαμε τον Αντώνη Σαμαρά από το άρθρο που έγραψε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην «Καθημερινή».

Ούτε «κλείσιμο ματιού» στην Κεντροαριστερά, ούτε επανάληψη της διακυβέρνησης αλά 2012, ούτε ένταξη ή συμπόρευση με Βενιζέλο και Λοβέρδο. «Διαβάζω το άρθρο Σαμαρά, το ξαναδιαβάζω το διαβάζω τρίτη φορά […] πού υπήρχε διαφωνία Σαμαρά- Μητσοτάκη; Απολύτως πουθενά» είπε χαρακτηριστικά ο Γεωργιάδης σε συνέντευξη στο Πρακτορείο 104,9 FM, προσθέτοντας ότι «δεν υπήρχε επίσης κανένα κάλεσμα στο άρθρο του κ. Σαμαρά να έρθει ο κ. Βενιζέλος ή ο κ. Λοβέρδος στη ΝΔ».

Μάλλον ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Ευάγγελος Αντώναρος και ο Νίκος Δένδιας κατάλαβαν και αυτοί λάθος. Συμβαίνουν αυτά παιδιά…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ