13-05-2021

«Ο Σαμαράς προσπάθησε να παρκάρει τη ΝΔ στην ακροδεξιά της ακροδεξιάς»

Ως αδιανόητο χαρακτήρισε το ενδεχόμενο συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή του άρθρο του Αντώνη Σαμαρά που δημοσιεύτηκε στο κυριακάτικο φύλλο της Καθημερινής, ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή του Βασίλη Σκουρή και της Αγγελικής Σπανού, εκτίμησε ότι ενδεχομένως να υπάρχει δίαυλος μεταξύ Σαμαρά και τμήματος του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε, ενώ εκτίμησε ότι η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού έχει ως στόχο να υποσκάψει την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για νίκη της ΝΔ και αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές, αλλά και ότι ο Μεσσήνιος έχει προσωπικά κίνητρα.

«Ο Σαμαράς μπορεί να ονειρεύεται την επάνοδο του στην προεδρία της ΝΔ», εκτίμησε ο κ.Αντώναρος και σε υψηλούς τόνους δήλωσε: «Καλό είναι ο Σαμαράς να κρατά το στόμα του κλειστό».

Ο κ. Αντώναρος που διεγράφη από τον κ.Μητσοτάκη μετά από επίθεση που εξαπέλυσε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, σχολίασε μάλιστα: «Εγώ είμαι ο τελευταίος που θα πω ότι η σημερινή ηγεσία της ΝΔ πολιτεύεται με τον καλύτερο τρόπο αλλά όχι και να γυρίσουμε στο Σαμαρά».

Κατηγόρησε το Σαμαρά ότι προσπάθησε να παρκάρει τη ΝΔ όχι στην άκρα δεξιά, αλλά στην ακροδεξιά της ακροδεξιάς, παίρνοντας όλα τα άτομα τα οποία η ΝΔ χαρακτήριζε ως άκρα και έλεγε ότι δε θα συνεργαστεί.

Σε ό,τι αφορά στη διαγραφή του, είπε ότι είναι διαδικαστικά άκυρη, εκτίμησε όμως ότι «ο Μητσοτάκης με τον ήπιο ήρεμο και συντεταγμένο λόγο που διαθέτει μπορεί να μιλήσει σε εκείνα τα στρώματα στον κεντρώο χώρο, που αν τα κερδίσει η ΝΔ θα εξασφαλίσει την πλειοψηφία που χρειάζεται».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ