07-05-2021

«Υπουργός Άμυνας είναι ο Καμμένος, όχι μπαλαρίνα» (video)

Με έναν ευφάνταστο, πλην αιχμηρό, τρόπο επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία και την αντιπολίτευση που ασκεί με αφορμή την ελληνοτουρκική ένταση, ο Δημήτρης Βέττας, από το πλατό του ΣΚΑΪ.

Αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  είχε έναν «φλογερό» διάλογο με τον Λεωνίδα Γρηγοράκο, όπου ο τελευταίος κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο για τις εμφανίσεις του στα χακί, χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό «τσίρκο».

«Υπουργός Άμυνας είναι, στην παραμεθόριο πάει, στολή παραλλαγής φοράει, δεν είναι μπαλαρίνα» υπεραμύνθηκε ο Δημήτρης Βέττας.

Στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτημα της Νίκης Κεραμέως σχετικά με το γιατί δεν υπήρξε ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών -και- για αυτό το θέμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρχικά με μία παροιμία και στη συνέχεια με μία κριτική ως προς τον τρόπο αντιπολίτευσης.

«Στο χωριό μου λένε “έσπειρα μελιτζάνες, βγήκαν πιπεριές”. Θέλω να πω βρείτε κάτι σοβαρό να συζητήσετε. Έχετε γίνει ένα κόμμα μιζέριας, ένα κόμμα μίρλας, ένα κόμμα εσωστρέφειας», απαντώντας στη συνέχεια για τον τρόπο που αντέδρασε η ελληνική κυβέρνηση στις τελευταίες τουρκικές προκλήσεις.

«Η χώρα απάντησε με αξιοπρέπεια, με σθένος, με σοβαρότητα και μαγκιά», είπε.

https://vimeo.com/264203649

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ