26-10-2020

Ο Τσακαλώτος αποκάλυψε το «ελάττωμα»των Λαρισαίων

Μπορεί να εμφανίζεται συνήθως σκυθρωπός, αλλά όταν ξεκινάει να κάνει χιούμορ, δεν λέει να σταματήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, που σε ομιλία του την Παρασκευή στη Λάρισα αστειεύτηκε αρκετές φορές κάνοντας το κοινό που τον παρακολουθούσε να ξεσπάσει σε γέλια.

Στην ομιλία του, που έγινε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας ο υπουργός Οικονομικών αστειευόμενος, αναφέρθηκε και σε ένα «ελάττωμα»των Λαρισαίων.

«Έχετε ένα ελάττωμα. Πίνετε τσίπουρο με γλυκάνισο. Αλλά όπως λένε και στη Πρέβεζα (σ.σ. τόπο καταγωγής του Ευκλείδη Τσακαλώτου) nobody is perfect», είπε κάνοντας χιούμορ.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφέρθηκε και στη σύζυγό του. «Έχω Σκοτσέζα σύζυγο. Στην οικογένειά μου έχω πρόβλημα όταν αναφέρομαι στην Αγγλία ή στους Άγγλους», ανέφερε, αστειευόμενος για την παραδοσιακή… διαμάχη που έχουν Άγγλοι και Σκοτσέζοι.

«Αν είχα ένα ευρώ για κάθε παράπονο που ακούω κάθε μέρα, τώρα θα ήμουν στο Ακαπούλκο», αστειεύτηκε ξανά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για να δείξει ότι γίνεται αποδέκτης πολλών παρατηρήσεων τόσο από αυτοδιοικητικούς όσο και από απλούς πολίτες.

(Πηγές: larissanet.gr, onlarissa.gr)