04-02-2021

Πολάκης για όλα τα «ταϊσμένα τρωκτικά του ΚΕΕΛΠΝΟ» (εικόνες)

Απάντηση και μάλιστα με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο, έδωσε σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» ο Παύλος Πολάκης, δημοσίευμα που εμπλέκει στοχεύει στον συνεργάτη του, Μπάμπη Πανοτόπουλο.

«Όλα τα ταϊσμένα τρωκτικά του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν βγει στην πίστα της λάσπης και της διαστρέβλωσης για να θολώσουν την εικόνα του σκανδάλου Novartis και να μας διαβάλλουν με απίστευτα ψέμματα πιστεύοντας οι κακόμοιροι πως θα σταματήσουμε…», γράφει αρχικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην ανάρτησή του, για να προσθέσει στη συνέχεια: Σημερινό δείγμα η εφημερίδα Δημοκρατία με ένα εμετικό δημοσίευμα για το μηχανολόγο μηχανικό Πανοτόπουλο Μπάμπη συνεργάτη μου για 1,5 χρόνο στο υπουργείο με ευθύνη για τα νοσοκομεία στο Αιγαίο και το ΕΚΑΒ ο οποίος σήμερα είναι εντεταλμένος σύμβουλος στην ΑΕΜΥ (ανώνυμη εταιρεία μονάδων υγείας) με αρμοδιότητα το νοσοκομείο Σαντορίνης.

«Όλα εξηγούνται!!! Στις επόμενες φώτο φαίνονται καθαρά μερικά από τα ποσά που εισέπραξε η εταιρεία και οι εφημερίδες που ανήκει και η δημοκρατία το έτος 2014 από το μαυσωλείο της διαπλοκής και του μαύρου χρήματος που λέγεται ΚΕΕΛΠΝΟ. Μην σπρώχνεστε παλικάρια!!! Έχει για όλους….Δεν μας ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ η λάσπη σας!!!!», είπε κλείνοντας.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ