23-04-2021

Νέα «καρφιά» Αντώναρου κατά Άδωνη – «Αρκετά πια με τους εκδοροσφαγείς»

«Κηλιδώνει την ιστορία της παράταξης»

Με μια νέα οργισμένη ανάρτηση κατά του Άδωνη Γεωργιάδη επανέρχεται ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή τις χυδαιότητες του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος «ξέφυγε» για ακόμη μια φορά, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αμφισβητούνε στο πανελλήνιο την τιμιότητά μου. Θα τους γδάρω. Δεν θα μου γλιτώσει κανένας. Ο Τσίπρας πάνω απ’ όλα. Ο άχρηστος και αχρείος».

Δείτε επίσης: Εμπλουτίζει τον κατάλογο των απειλών ο Άδωνις: Θα τους γδάρω (video)

«Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει η ιδέα ότι ορισμένοι κορυφαίοι της Νέας Δημοκρατίας φαντασιώνονται βλέποντας τους εαυτούς τους σε ρόλους εκδοροσφαγέων», σημειώνει ο κ. Αντώναρος στον λογαριασμό του στο Facebook, ενώ στη συνέχεια της ανάρτησης αναρωτήθηκε:

«Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τις αρχές και αξίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή; Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον πολιτικό πολιτισμό που εφάρμοσε στη πράξη ο Κώστας Καραμανλής; Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την παράταξη της ευθύνης και της εθνικής συμφιλίωσης; Αρκετά πια!!».

Δείτε επίσης: «Ο Άδωνις κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του»

Παράλληλα, ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, χαρακτηρίζοντας τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ως «περαστικό» και «περιστασικό επισκέπτη», τονίζει πως κηλιδώνει την ιστορία του κόμματος.

Δείτε επίσης: «Ας δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό ο Άδωνις, δεν μπορεί θα ‘χει η Novartis»

«Δεν θα αφήσουμε κανένα – ούτε την κυβέρνηση ούτε τους τύπους με τα δοτά αξιώματα – να γυρίσουν τη χώρα πίσω στα χωριστά καφενεία», σχολιάζει ο κ. Αντώναρος και καταλήγει:

«Καλώ όλους να συνομολογήσουμε ένα κώδικα αρχών και κανόνων πολιτικής συμπεριφοράς. Με γνώμονα πάντα το δημόσιο συμφέρον και τον σεβασμό των πραγματικών αναγκών της κοινωνίας».

Δείτε επίσης: Αντώναρος «πυροβολεί» Άδωνη – «Οι ιδέες δεν είναι πλαστελίνη»

Η οργισμένη ανάρτηση Αντώναρου:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ