17-04-2021

Το δείπνο Τσακαλώτου με τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

Με τη Νομαρχιακή και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δείπνησε ο υπουργός Οικονιμικών

Στο Ηράκλειο της Κρήτης έφτασε αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπου είχε την ευκαιρία μεταξύ νόστιμων μεζέδων και του καλύτερου κρητικού μενού, να τα πει με τα στελέχη του κόμματος.

Ο ίδιος ενημέρωσε για τις διαπραγματεύσεις, που πάμε σε σχέση με την έξοδο από το μνημόνιο, τις εξελίξεις στα οικονομικά και όχι μόνο.

Στην παρέα μεταξύ άλλων ο Γιάννης Παυλιδάκης, ο Φίλιππος Βαμβουκάκης, ο Αντώνης Βασιλείου, ο Γιώργος Γαλενιανός κ.α.

Σήμερα, Παρασκευή, ο υπουργός Οικονομικών είχε συνάντηση τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε να ενημερωθεί για την οικοδομική δραστηριότητα στον δήμο Ηρακλείου και αν έχει αυξηθεί ή μειωθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τη δημιουργία τουριστικών μονάδων, με δεδομένο ότι ο τουρισμός αποτελεί τη «βαριά» βιομηχανία για όλη την Κρήτη.

Ο κ. Τσακαλώτος επιπλέον έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νότιο τμήμα του Ηρακλείου, ζητώντας να ενημερωθεί την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Τον υπουργό Οικονομικών συνόδευαν, στη συνάντηση, οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης και Σωκράτης Βαρδάκης.

Πρόγραμμα συναντήσεων:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/2

10:00-10:30 επίσκεψη στο δήμο Ηρακλείου και συνάντηση με το δήμαρχο Β. Λαμπρινό.
10:40–11:10 επίσκεψη στην περιφέρεια Κρήτης και συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη
11:25–12:15 επίσκεψη στη συνεταιριστική τράπεζα Ηρακλείου και συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Ν. Μυρτάκη.
12:30–13:20 συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ της συνεταιριστικής τράπεζας Χανίων Μ. Μαρακάκη και τον διευθυντή δικτύων Γ. Επανωμεριτάκη.
13:30–14:25 επίσκεψη στη ΒΙ.Π.Ε. και συγκεκριμένα στην εταιρία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. . Συνάντηση με τον πρόεδρο Γιάννη Λεμπιδάκη και τους Μιχάλη και Εμμανουήλ Λεμπιδάκη μέλη του Δ.Σ.
14:30–15:25 επίσκεψη στην εταιρία MEGAPLAST A.E. και συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρίας Χαρίλαο Καββαδία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ