17-04-2021

Εξιτήριο πήρε ο Μπουτάρης μετά την επιτυχημένη επέμβαση

Άριστη η γενική κατάστασή του

Μετά την επιτυχημένη επέμβαση αγγειοπλαστικής ήρθε η ώρα και για το απαραίτητο εξιτήριο για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Πιο συγκεκριμένα, στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης νοσηλευόταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά την επέμβαση για την τοποθέτηση δύο στεντ.

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο για επέμβαση ο Γιάννης Μπουτάρης

Ο θεράπων ιατρός του δημάρχου, επεμβατικός καρδιολόγος Χουρμούζιος Αραμπατζής, δήλωσε πως ο κ.Μπουτάρης έλαβε εξιτήριο σε άριστη γενική κατάσταση.

«Ο κ. Μπουτάρης επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο για προγραμματισμένο καρδιολογικό έλεγχο. Του συνέστησα να υποβληθεί σε καρδιακό καθετηριασμό – στεφανιογραφία για την απεικόνιση των στεφανιαίων αρτηριών. Κατά τον έλεγχο στον στεφανιογράφο, διαπιστώθηκαν δύο σημαντικού βαθμού στενώσεις αγγείων.

Στον ίδιο χρόνο υποβλήθηκε σε επιτυχή ανεπίπλεκτη αγγειοπλαστική δύο στεφανιαίων αγγείων με εμφύτευση stent. Παρέμεινε ασυμπτωματικός σε θάλαμο κατά τις επόμενες ώρες και σήμερα έλαβε εξιτήριο σε άριστη γενική κατάσταση» ανέφερε ο θεράπων ιατρός του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ