07-03-2021

«Ξαναχτυπά» η Παπακώστα με βολές κατά Άδωνη και Μητσοτάκη

«Η ΝΔ λειτουργούσε με κανόνες. Αυτό φαίνεται να αλλάζει»

Κριτική στη ΝΔ ασκεί η πρώην βουλευτής του κόμματος, Κατερίνα Παπακώστα, σε συνέντευξή της στη Νέα Σελίδα, τονίζοντας πως η θέση της όσον αφορά στην ανάγκη παραίτησης του Άδωνι Γεωργιάδη από την αντιπροεδρία, λόγω της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, δεν έχει αλλάξει.

Δείτε επίσης: Ο χρησμός της… γάτας της Παπακώστα

Μάλιστα, με αφορμή την αποπομπή του Ευάγγελου Αντώναρου, η ανεξάρτητη βουλευτής επισημαίνει πως πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας ήταν να λειτουργεί με κανόνες. «Αυτό φαίνεται να αλλάζει και θα αξιολογηθεί», σημειώνει.

Δείτε επίσης:«Βόμβα» στη ΝΔ: Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Αντώναρο – «Άκυρη η διαγραφή μου»

Όσον αφορά στην υπόθεση της Novartis, η κ. Παπακώστα τη χαρακτηρίζει πολύ σοβαρή, ζητώντας να διερευνηθεί σε βάθος και να εξεταστούν όλα τα στοιχεία και όσα λέγονται να βασίζονται σε αποδείξεις. «Να έρθουν όλα στο φως με θεσμικό τρόπο. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου οφείλει να συμβάλει στη διαλεύκανση αυτού του σκανδάλου, το οποίο είναι διεθνές. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, διότι πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε με κανόνες. Πρέπει να υπηρετούνται από εμάς τους πολιτικούς, προκειμένου να χτίσουμε ξανά σχέση εμπιστοσύνης με τον λαό. Θεωρώ πως, αφού η Δικαιοσύνη αποφανθεί οριστικώς και εκτιμηθεί η ζημιά εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, αυτή θα πρέπει να διεκδικηθεί εις ολόκληρον», αναφέρει.

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο Novartis: Η κατάθεση – «φωτιά» για Γεωργιάδη, Αβραμόπουλο, Λοβέρδο (εικόνες)

Δείτε επίσης: Θέμα Γεωργιάδη θέτουν ανοιχτά «γαλάζια» στελέχη (video)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ