17-05-2021

Περιφερόμενος υβριστής και συκοφάντης ο Δ. Καμμένος (video)

«Δεν με ενδιαφέρει να ασχολούμαι με ένα υβριστικό και συκοφαντικό αμόκ»

«Με τον κύριο που περιφέρεται και με υβρίζει και εννοώ τον κ. Καμμένο, και έχει μετατραπεί σε έναν περιφερόμενο υβριστή και συκοφάντη, δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Διότι πιστεύω ότι το μόνο που του αξίζει από δω και πέρα, είναι η απόλυτη περιφρόνηση και τελεία και παύλα».

Αυτή ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη σε πρωινή εκπομπή του epsilontv, σχετικά με τις κατηγορίες που του προσάπτει ο Δημήτρης Καμμένος.

Δείτε επίσης: Ο Δημήτρης Καμμένος κατηγορεί (ξανά) τον Παπαδημούλη (video)

Μάλιστα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης εξήγησε και τα της… περίφημης επιστολής, η οποία εστάλη από το προσωπικό του mail και προκάλεσε αντιδράσεις.

«Το κείμενο αυτό ετοιμάστηκε από το ΣΥΡΙΖΑ και δεν χαρακτηρίζει ακροδεξιούς όσους συμμετείχαν στο συλλαλητήριο, δεν περιέχει καμία ανακρίβεια… Εγώ το είδα στα γρήγορα πριν σταλεί και δεν νοιώθω ότι έκανα κάτι κακό και πιστεύω ότι η προσπάθεια κάποιων να με συκοφαντήσουν, να με διαβάλουν, να με βρίσουν, να με προσβάλουν, αυτή η προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα, γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον των εμπνευστών τους, γιατί δεν είμαι χθεσινός στον πολιτικό βίο. Έχω κατακτήσει τον σεβασμό φίλων και αντιπάλων, με ορισμένες εξαιρέσεις. Και όταν αυτές οι μεμονωμένες εξαιρέσεις με βρίζουν και με συκοφαντούν, επιτρέψτε μου, να το θεωρώ τίτλο τιμής και να με κάνει να πιστεύω ότι κάνω καλά τη δουλειά μου. Σημειώνω με ικανοποίηση ότι από το κόμμα του, τους ΑΝΕΛ, αλλά και από όλο το υπόλοιπο κοινοβουλευτικό φάσμα της αντιπολίτευσης, είναι ο μόνος που χρησιμοποιεί τέτοιους υβριστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει. Έχω αποφασίσει, για λόγους δικού μου αυτοσεβασμού, επειδή έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Δεν με ενδιαφέρει να ασχολούμαι περαιτέρω με ένα υβριστικό και συκοφαντικό αμόκ», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Δείτε επίσης: «Πυρά» Καμμένου κατά ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν θα μας λένε τι θα κάνουμε» (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ