14-05-2021

«Οι Έλληνες δεν μπορούν τραυματισμό της εθνικής υπερηφάνειας»

Ωστόσο, απαντά λακωνικά για το αν ο ίδιος θα πάει στο συλλαλητήριο

Για το συλλαλητήριο της Κυριακής ο τομεάρχης της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρει ότι «σε μια εποχή που η κρίση έχει δοκιμάσει το αίσθημα της αξιοπρέπειάς τους, οι Έλληνες δεν μπορούν να αποδεχτούν και τον τραυματισμό της εθνικής τους υπερηφάνειας». Ωστόσο, ερωτηθείς εάν ο ίδιος θα πάει στο συλλαλητήριο απαντά λακωνικά λέγοντας: «Οι πρόσφατες απαράδεκτες δηλώσεις Ντιμιτρόφ δείχνουν πια το δρόμο. Η σκλήρυνση φέρνει σκλήρυνση».

Με δεδομένο ότι αύριο γίνεται το συλλαλητήριο στη Αθήνα θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι η δική σας θέση για τα συλλαλητήρια.

Σε μια εποχή που η κρίση έχει δοκιμάσει το αίσθημα της αξιοπρέπειάς τους, οι Έλληνες δεν μπορούν να αποδεχθούν και τραυματισμό της εθνικής τους υπερηφάνειας. Τα συλλαλητήρια λοιπόν, γίνονται πεδίο έκφρασης της εθνικής ευαισθησίας των πολιτών. Στα συλλαλητήρια δεν ασκείται αλλά μπορεί να ενισχύεται η εξωτερική πολιτική της χώρας. Αυτό το υποβάθμισε, ή ακόμα χειρότερα το αγνόησε η κυβέρνηση. Αντί να αξιοποιήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τη δύναμη του λαϊκού αισθήματος το μείωσε και το λοιδόρησε. Διέπραξε μεγάλο λάθος.

Εσείς θα πάτε στο συλλαλητήριο;

Οι πρόσφατες απαράδεκτες δηλώσεις Ντιμιτρόφ δείχνουν πια τον δρόμο. Η σκλήρυνση φέρνει σκλήρυνση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ