16-05-2021

Ο Δημήτρης Καμμένος κατηγορεί (ξανά) τον Παπαδημούλη (video)

Αυτή τη φορά έδωσε και δεύτερο «παράδειγμα» για να αιτιολογήσει τους χαρακτηρισμούς του...

Με τον Δημήτρη Παπαδημούλη τα έχει βάλει (ξανά) ο Δημήτρης Καμμένος.

Σήμερα Σάββατο, σε πρωινή εκπομπή, ο Δημήτρης Καμμένος επανέλαβε ότι ο ευρωβουλευτής «κατέδωσε» την Εύα Καϊλή, στέλνοντας σε ευρωβουλευτές  φωτογραφίες και κείμενο για να αποδείξει την παρουσία της στο συλλαλητήριο.

https://vimeo.com/254086880

Δείτε επίσης: Τραβάει το «σκοινί» ο Δ. Καμμένος – «Είναι δοσίλογος ο Παπαδημούλης»

Μάλιστα, προχώρησε και παρακάτω, λέγοντας πως έχει και δεύτερο παράδειγμα «χαφιεδισμού» από τον Δημήτρη Παπαδημούλη. «Προχθές στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την πράξη του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ», είπε ο Δημήτρης Καμμένος και συνέχισε:

«Ο ρουφιάνος Παπαδημούλης βρήκε άλλον ρουφιάνο μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Να μας πει ποιος του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Αν μας πει ποιος το είπε θα απαλλαγεί από τη μισή κατηγορία και θα είναι μόνο ρουφιάνος των ευρωβουλευτών. Ρουφιανεύει τους ΑΝΕΛ για να φέρει τη ρήξη και γλείφει τους Γερμαναράδες. Αν δεν μας δώσει το όνομα θα είναι ένας δειλός άντρας. Όποιος έχει βγάλει συζήτηση που κάνουμε στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ θα περάσει πειθαρχικό», κατέληξε.

Δείτε επίσης: «Πυρά» Καμμένου κατά ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν θα μας λένε τι θα κάνουμε» (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ