15-05-2021

Τα «έχωσε» στην κυβέρνηση και μετά απολογήθηκε… αφελώς

Δεν είχα προσέξει, δεν ήξερα, δεν ρώτησα...

Μία γραμμή για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ οφείλει να έχει η κυβέρνηση, τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στη Realnews.

«Είναι γελοίο σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα να δεχτούμε ότι η κυβέρνηση έχει δύο γραμμές. Η κυβέρνηση οφείλει, εφόσον λέει ότι θέλει να το λύσει, να έχει μία γραμμή. Όταν την αποκτήσει, τότε ας μας καλέσουν», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτιμά ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει από το ονοματολογικό, σημειώνοντας παράλληλα πως «αν όλη η αντιπολίτευση αρνηθεί να ψηφίσει, στο τέλος ο κ. Καμμένος θα ψήφιζε ακόμα και το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας για να μην αφήσει την καρέκλα».

Για τις επικρίσεις που δέχτηκε επειδή στήριξε τις ακραίες απόψεις του ραββίνου για τον Ρουβίκωνα, πριν να τις καταδικάσει η ισραηλινή πρεσβεία, αναφέρει ότι το βίντεο του ραβίνου το ανέβασε το βράδυ βλέποντας το κομμάτι που αφορούσε την Αριστερά, τον Μαρξ και τον Μπακούνιν. «Δεν είχα προσέξει το κομμάτι που και εμένα με ενόχλησε, που αφορούσε τις σφαίρες. Όταν το αντιλήφθηκα, αμέσως το κατέβασα», σημειώνει.

Δείτε επίσης: Ο Άδωνις απέσπασε με το «σπαθί» του τα εύσημα του ακροδεξιού ραβίνου

Δείτε επίσης: Ο θρησκευτικός εξτρεμισμός ραββίνου άγγιξε την ψυχούλα του Άδωνη

Δείτε επίσης: «Άδειασμα» Τσιάρα σε Γεωργιάδη, με «φόντο» τον ραββίνο Μορντεχάι Φριζή

Δείτε επίσης: Ακραίες οι δηλώσεις του ραββίνου Μορντεχάι Φριζή, σύμφωνα με την πρεσβεία του Ισραήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ