15-05-2021

«Υπάρχουν αυτοί που μας ενδιαφέρει η γνώμη τους, υπάρχει κι ο Φωτήλας»

«Υπάρχουν άνθρωποι που μας ενδιαφέρει η γνώμη τους, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη τους, υπάρχει και ο κ. Φωτήλας». Με αυτό τον τρόπο ο Γιώργος Κατρούγκαλος σχολίασε τα όσα μικροπολιτικά ανέφερε ο Ιάσων Φωτήλας περί «εγκλεισμού του σε ψυχιατρείο», με αφορμή δήλωσή του σχετικά με τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα που έχει ζήσει.

Δείτε επίσης: Υψηλό επίπεδο πολιτικής: Εγκλεισμός του Κατρούγκαλου σε ψυχιατρείο

«Δεν πρόκειται ποτέ να σχολιάσω αυτά που είπε ο κ. Φωτήλας. Επί της ουσίας, όποιος διαβάσει τη δήλωση είπα: Είχα πολλές ευχάριστες στιγμές τα Χριστούγεννα. Οι ευχάριστες αυτές στιγμές, όμως, ήταν όλες προσωπικές. Και δεν θεωρώ τα προσωπικά μας, τα οικογενειακά μας, τα εν οίκω πρέπει να βγαίνουν εν δήμω. Και γι’ αυτό αναφέρθηκα σε μία στιγμή που δεν ήταν ευχάριστη, ήταν έντονη.

Δείτε επίσης: Πολιτικοί μιλούν για τα Χριστούγεννα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ (εικόνες)

Ακριβώς λόγω της αγωνίας που είχαμε όλοι, εκείνη την περίοδο, να εμφανίσουμε μία μεταρρύθμιση που θα την είχαν φτιάξει Έλληνες, που θα ρύθμιζε ένα θέμα που χρόνισε για δεκαετίες. Είπα, λοιπόν, ότι αυτά τα Χριστούγεννα μου έμειναν αξέχαστα όχι γιατί ήταν ευχάριστα, αλλά επειδή ήταν πολύ έντονα.

Αυτή, λοιπόν, τη δήλωση, που εν πάση περιπτώσει, έπρεπε, νομίζω, να σεβαστούν όσοι τη σχολίασαν, ότι εγώ δεν θέλω να φέρνω τα οικογενειακά μου θέματα στη δημοσιότητα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπ. Εξωτερικών και πρώην υπουργός Εργασίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ