15-05-2021

Τζανακόπουλος σε Ντόρα: Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου σε δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη για το Σκοπιανό

«Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets», απάντησε με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με το Σκοπιανό.

Αναλυτικότερα, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε: «Η κυρία Μπακογιάννη θα έπρεπε να γνωρίζει και ως πρώην υπουργός Εξωτερικών ότι η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets».

«Όσο για την ουσία του ζητήματος, την ενημερώνουμε ότι η κυβέρνηση έχει και τη βούληση, αλλά και την ικανότητα να λύσει ένα πρόβλημα που κληροδότησε στη χώρα η δική της παράταξη», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην απάντησή του και κατέληξε:

«Μέχρι τότε αναμένουμε να μας πει αν η θέση της σημερινής Ν.Δ. είναι αυτή του Κων. Μητσοτάκη ή του Αντώνη Σαμαρά για την εξεύρεση λύσης».

Νωρίτερα, η βουλευτής της ΝΔ έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter πως «έχουμε μία κυβέρνηση που προσέρχεται σε διαπραγμάτευση για ένα εθνικό θέμα με δύο διαφορετικές θέσεις. Με ποια θέση διαπραγματεύεται σήμερα η κυβέρνηση; Να βγει να την πει σήμερα στον ελληνικό λαό ο κ. Τζανακόπουλος. Εάν πάει η κυβέρνηση σε διαπραγμάτευση χωρίς να έχει εθνική θέση, είναι βέβαιο ότι θα αποτύχει. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης εάν πάει διχασμένη στη διαπραγμάτευση γι΄αυτό το εθνικό θέμα. Η ΝΔ δε θα ψηφίσει οποιαδήποτε λύση φέρει μεμονωμένα ένα κόμμα. Θα εξετάσει το σύνολο της διαπραγμάτευσης και το αποτέλεσμα που θα φέρει συνολικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ_ΑΝΕΛ στη Βουλή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ