20-04-2021

Σε εκδήλωση για τα 25 χρόνια της Microsoft στην Ελλάδα ο Παππάς

Αισιόδοξος για τη νέα γενιά και το πώς αυτή θα αξιοποιήσει σε βάθος τις δυνατότητες της τεχνολογίας δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση εορτασμού για τα 25 χρόνια της Microsoft στην Ελλάδα.

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ σημείωσε ότι οι προσδοκίες τα επόμενα 25 χρόνια για την τεχνολογική ανάπτυξη στην Ελλάδα αφορούν σε τεχνολογίες οι οποίες θα μπουν στις ζωές όλων των ανθρώπων για να τις βελτιώσουν. Από την Ελλάδα δεν λείπει τίποτα, σημείωσε ο Ν. Παππάς, αναφερόμενος στα ικανά επιστημονικά μυαλά που διαθέτει η χώρα, φέρνοντας ως παράδειγμα τον παρευρισκόμενο στην εκδήλωση καθηγητή Δημήτρη Νανόπουλο.

Μιλώντας για το χαρτοφυλάκιο του και το πώς αυτό θα βοηθήσει τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας γενικότερα, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ αναφέρθηκε στην ψηφιοποίηση του δημοσίου, την καταπολέμηση του ψηφιακού αναλφαβητισμού και άλλες πρακτικές που σκοπό έχουν να απολαμβάνει όλος ο λαός την τεχνολογική ανάπτυξη – «αλλιώς δεν θα είχε νόημα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

«Το αύριο σήμερα για όλους» είναι το μότο μας, υπογράμμισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, ευχόμενος στην Microsoft πολλά περισσότερα επιτυχημένα χρόνια στην Ελλάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ