15-05-2021

Νέα πυρά Πολάκη κατά ΠΟΕΔΗΝ και εύσημα σε Κρεμαστινό για τη στάση του

Για προβοκάτσια που ξεκίνησε από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, έκανε λόγο ο Πολάκης για τα περί χολέρας στο νοσοκομείο «Έλενα»

«Προβοκάτσια» που ξεκίνησε από τον πρόεδρό της, χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ ότι εντοπίστηκε το δονάκιο της χολέρας σε λιμνάζοντα ύδατα στο μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου».

Δείτε επίσης: Εισαγγελική έρευνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων για τα περί χολέρας στο «Έλενα»

«Η εξέλιξη δικαιώνει την αντίδραση του υπουργείου», τόνισε ο κ. Πολάκης, προσθέτοντας ότι μερίδα μέσων ενημέρωσης, αναπαρήγαγε τις «μπούρδες» αυτές προκαλώντας πανικό.

Δείτε επίσης: Αρνητικά τα αποτελέσματα του ΚΕΕΛΠΝΟ για τη φερόμενη χολέρα στο «Έλενα»

Παράλληλα, συνεχάρη για τη στάση του τον πρώην υπουργό Υγείας και βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρη Κρεμαστινό, που είχε δηλώσει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος χολέρας, και πως το θέμα «πολλαπλασίασαν τα μέσα ενημέρωσης».

Από τη πλευρά του, ο κ. Κρεμαστινός, που είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση για τη λειτουργία της ακτινοθεραπευτικής πτέρυγας στο νοσοκομείο της Ρόδου, ανέφερε ότι εξέφρασε καθαρά την επιστημονική του άποψη.

«Η θέση μου για τη χολέρα ήταν καθαρά επιστημονική. Δεν μπορούσα να πω κάτι που αύριο θα αποδεικνυόταν ότι δεν ήταν σωστό. Δεν ήταν υποστηρικτική για κανέναν», ανέφερε ο κ. Κρεμαστινός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ