07-05-2021

Το δείπνο Καραμανλή με «γαλάζια» στελέχη (εικόνες)

Έφαγαν στιφάδο με θρακώτικη γέμιση και αρνάκι γεμιστό, με κόκκινο κρασί και τσίπουρο

Με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης δείπνησε χθες το βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε ταβέρνα στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Την πρωτοβουλία για το δείπνο ανέλαβε ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Γιάννης Τσουκνιδάς και συμμετείχαν οι βουλευτές της Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, δήμαρχοι από τη δυτική πλευρά του νομού Θεσσαλονίκης και ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ στο νομό Βάκης Φραντζής.

Ανάλογες συναντήσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν, καθώς ο Κώστας Καραμανλής διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί τους από την εποχή που ήταν απλός βουλευτής και μετέπειτα πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός και αποδέχεται με χαρά τις προτάσεις τους αφού νιώθει σε οικείο περιβάλλον.

Οπως έγινε γνωστό μέσω του myportal.gr το μενού ήταν πλούσιο, καθώς προσφέρθηκε λαγός στιφάδο με θρακώτικη γέμιση, την οποία ετοίμασε η σύζυγος του δημάρχου Χαλκηδόνας, αλλά και αρνάκι γεμιστό, με κόκκινο κρασί και τσίπουρο παραγωγής «Γιάννης», δηλαδή του οικοδεσπότη.

Στο καλό κλίμα της βραδιάς βοήθησε και η παρουσία μιας αυτοσχέδιας μπάντας, που με ένα μπαγλαμαδάκι και δύο ακορντεόν έπαιξε παλιά ελληνικά τραγούδια. Οσο για τη συζήτηση όπως ήταν λογικό ακούστηκαν πολλά. Από αθλητικά σχόλια μέχρι διηγήσεις από τις περιηγήσεις του Καραμανλή ανά την Ελλάδα.

Πηγή: parapolitika.gr, myportal.gr

Πηγή φωτό: e-koufalia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ