18-01-2021

ΝΔ κατά «Αυγής» – Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» το οποίο κάνει λόγο για «2ο ξέπλυμα του ναζισμού από τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Άδωνη Γεωργιάδη» δεν άρεσε στην Πειραιώς.

«Τα γκεμπελικά πρωτοσέλιδα της “Αυγής” ξεπέρασαν σε αθλιότητα ακόμα και την πολιτική της Κυβέρνησης. Πρόκειται ασφαλώς περί επιτεύγματος. Και εις κατώτερα», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Για «ακροδεξιά στροφή της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

Για «ακροδεξιά στροφή της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του γραφείου Τύπου του σχετικά με την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευση.

«Στην περίπτωση της Ν.Δ. δεν ισχύει η γνωστή φράση ‘η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση’. Η ανακοίνωση της Ν.Δ. για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Η Αυγή” δεν μπορεί να κρύψει την ακροδεξιά στροφή της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που φτάνει στο σημείο να αθωώνει τους ναζιστές.

Ο ίδιος, άλλωστε, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Μητσοτάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τον περασμένο Ιούνιο στην ιστοσελίδα “Politico”, είχε αρνηθεί την ακροδεξιά βία, ξεπλένοντας την Χρυσή Αυγή», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ