19-01-2021

«Με τον Αλέξη περάσαμε τα δύσκολα, θα μείνουμε μαζί μέχρι τέλους»

«Περάσαμε δύσκολα και με τη συνείδησή μας και στεναχωρήσαμε και δικούς μας ανθρώπους»

Στον κυβερνητικό του εταίρο, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει και θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον πρωθυπουργό.

«Με τον Τσίπρα περάσαμε τα δύσκολα και θα είμαστε μαζί μέχρι τέλους» σχολίασε συγκεκριμένα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε συνέντευξή του στην Ικαριακή Ραδιοφωνία, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο νησί για την επέτειο της απελευθέρωσής του από τους Τούρκους το 1912.

Όπως τόνισε ο κ. Καμμένος: «Mε τον Αλέξη τον Tσίπρα βρεθήκαμε μαζί σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Είμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, ο Αλέξης είναι αριστερός και εγώ ανήκω από μία οικογένεια της κεντροδεξιάς που συναντήθηκε με ένα ευρύτερο πατριωτικό χώρο και του παλιού ΠΑΣΟΚ και δημιουργήσαμε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ιδεολογικά έχουμε διαφορές», τόνισε ο κ. Καμμένος, συμπληρώνοντας:

«Όμως για ποιο λόγο είμαστε μαζί; Είμαστε μαζί για δύο θέματα, το πρώτο είναι ότι δεν έχουμε καμία αναστολή να χτυπήσουμε τη διαφθορά της μεταπολίτευσης, εμείς δεν έχουμε σκελετούς στα ντουλάπια μας ούτε τα έχουμε αρπάξει από κανέναν, ούτε έχουμε υποχρέωση σε κανέναν. Το δεύτερο διότι αποφασίσαμε μαζί να βγάλουμε τη χώρα από τα δεινά των μνημονίων, από τα δεινά των δανειστών, με ένα πρόγραμμα το οποίο δεν θα συνθλίψει τις πλατιές μάζες του ελληνικού λαού.

Και το καταφέραμε το αποτέλεσμα μετράει. Περάσαμε δύσκολα, περάσαμε δύσκολα και με τη συνείδησή μας και στεναχωρήσαμε και δικούς μας ανθρώπους, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι.

Όμως η Ελλάδα σήμερα που μιλάμε έχει πάρει ημερομηνία λήξης από τα δεινά των μνημονίων και των δανειστών.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ