20-01-2021

«Κεραυνοί» Φίλη: Ο Μαρινάκης δεν θα έπρεπε να έχει πάρει κανάλι (video)

«Δεν είναι δουλειά των πολιτικών να είναι συνήγοροι ενός επιχειρηματία»

Λάθος της κυβέρνησης που επέτρεψε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ένας άνθρωπος που έχει παραπεμφθεί για κακούργημα, χαρακτήρισε τη συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη στον διαγωνισμό, ο Νίκος Φίλης.

Σχολιάζοντας τα όσα έλαβαν χώρα χθες, στη Βουλή, ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε λάβρος κατά της εμπλοκής επιχειρηματικών συμφερόντων στην πολιτικής, αναφέροντας: Η πολιτική δεν πρέπει να εμπλέκεται σε επιχειρηματικές διαμάχες, κάτι που χθες στη Βουλή δεν έγινε και ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως εξ αίματος συγγενής του κ. Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι:

«Στη Βουλή χθες υπήρχε προσπάθεια από τη Ν.Δ. σε συναγωνισμό με τη Χ.Α. να αθωώσουν τον κ. Μαρινάκη. Δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα. Να εμφανίζεται απροκάλυπτα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο χρυσαυγίτης σαν δικηγόροι ενός επιχειρηματία. Δεν λέω ότι είναι ούτε ένοχος, ούτε αθώος. Υπάρχει σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα», είπε ο Νίκος Φίλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι δουλειά των πολιτικών να είναι συνήγοροι ενός επιχειρηματία. Είναι άλλη η δουλειά της πολιτικής» και αναρωτήθηκε «για ποιο λόγο στη Βουλή πρέπει να είναι αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης τα επιχειρηματικά συμφέροντα;»

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ