16-04-2021

Το πρόβλημα των «Παραιτηθείτε» με τη ΧΑ περιορίζεται -ως φαίνεται- στο νόμισμα

Αν η Χρυσή Αυγή ήταν υπέρ της Ε.Ε., τότε ναι, κανένα πρόβλημα

Η μέρα σήμερα είναι… ιερή και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται, αφού αναμένεται «τσουνάμι» διαμαρτυριών το απόγευμα στο Σύνταγμα, με τη λαοθάλασσα των «Παραιτηθείτε» να κατακλύζει τον χώρο έξω από το κοινοβούλιο.

Και λόγω της ημέρας αυτής, οι διοργανωτές της -βρίσκοντας ευκαιρία να βγουν από την αφάνεια του πολιτικού τους λήθαργου- μιλούν σε ΜΜΕ ώστε να προπαγανδίσουν την εκδήλωση.

Ένας εξ αυτών, ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης -για τους μη μυημένους Mr Κολλαγόνο- μίλησε για τη φύση του «κινήματος», παραθέτοντας την άποψή του και για άλλα θέματα, όπως αυτό του κινήματος των «Αγανακτισμένων».

Αφού ενημέρωσε ότι στην εκδήλωση «δεν απαγορεύεται να έρθουν χρυσαυγίτες, αλλά τι να έρθει να κάνει που το κόμμα του λέει ότι είναι καλύτερο να επιστρέψουμε στη δραχμή;», περιορίζοντας όπως φαίνεται την κριτική του απέναντι στη Χρυσή Αυγή στο ζήτημα του νομίσματος, μίλησε και για τα κίνητρα των 10.000 περίπου ανθρώπων, διότι διαθέτει και τέτοιες ικανότητες.

«Οι αγανακτισμένοι ήθελαν μόνο να διοριστούν. Τώρα διορίστηκαν. Ήταν των άκρων. Δεν έχουμε μέσα χρυσαυγίτες, ούτε αμετανόητους κομμουνιστές».

Ένα «μπράβο» αφενός στον Mr Κολλαγόνο, που διέβλεψε προθέσεις και κίνητρα 10.000 ανθρώπων και ένα δεύτερο «μπράβο» στον πολιτικό μηχανισμό που διόρισε 10.000 ανθρώπους. Πάντα τέτοια…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ