30-10-2020

Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)

Στο στόχαστρο τεσσάρων ατόμων βρέθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Οι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, κινήθηκαν στην είσοδο των γραφείων επί της οδού Εγνατία και πέταξαν τέσσερις βόμβες μολότοφ.

Μία από αυτές έπεσε στο πίσω μέρος ενός ταξί με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στο όχημα, ενώ μία δεύτερη έσκασε στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν αναζητήσεις στην περιοχή του κέντρου της πόλης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Την επίθεση με ρίψη μολότοφ, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στα κεντρικά του γραφεία, στην Εγνατία οδό, καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση με βόμβες μολότοφ, η οποία έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Ιουνίου στα κεντρικά γραφεία του, στην οδό Εγνατίας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει :

«Από καθαρή τύχη η εν λόγω άθλια επίθεση δεν είχε ανθρώπινο θύμα, αφού η μια εκ των μολότοφ των τραμπούκων διαπέρασε το τζάμι σταθμευμένου ταξί που ανέμενε στην στάση της Αριστοτέλους».

«Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη του όπως και κάθε δημοκρατικός πολίτης ούτε εκβιάζονται ούτε τρομοκρατούνται» υπογραμμίζεται και επισημαίνεται :

«Ο αγώνας μας για να βγει η κοινωνία στο ξέφωτο της αξιοπρέπειας, της προκοπής, της ανάπτυξης, του εκδημοκρατισμού των θεσμών, της ισονομίας, συνεχίζεται και θα είναι νικηφόρος».

Πηγή: thestival.gr