19-01-2021

«Καρφώνει» Φώφη ο Ραγκούσης

Μάχη Ραγκούση - Γεννηματά

“Η ώρα των αποφάσεων για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ήρθε” , εκτιμά ο Γιάννης Ραγκούσης, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και εκ των συντελεστών της πολιτικής κίνησης «Ώρα Αποφάσεων».

Με άρθρο του στην κυριακάτικη «Ελευθερία» αφήνει επίσης ευθείες βολές εναντίον της Φώφης Γεννηματά καθώς όπως υποστηρίζει:

«Η Ώρα Αποφάσεων έχει λάβει τις αποφάσεις της. Θα προχωρήσουμε μπροστά με βάση το σχεδιασμό μας, δίχως να σταθούμε εμπόδιο στην ενότητα αλλά και χωρίς να επιτρέψουμε η ανασυγκρότηση της παράταξης να γίνει και πάλι θύμα ανεύθυνων τακτικισμών.

Η εμπειρία στην πολιτική σε υποχρεώνει να είσαι επιφυλακτικός όταν οι πράξεις δεν συμβαδίζουν με τα λόγια. Πράξεις όπως η ανάρμοστη αντίδραση στις ενωτικές προτάσεις που διατυπώσαμε από την Πάτρα και τη Λάρισα. Η καθαίρεση του εκλεγμένου Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ λόγω σχετικής πολιτικής διαφωνίας. Η αποσιώπηση των νέων θετικών στοιχείων, που ομολογουμένως περιείχε η ομιλία της κ. Γεννηματά, από την ομόφωνη απόφαση του οργάνου στο οποίο απευθύνθηκε.

Σε κάθε περίπτωση, καταλήγει ο πρώην πράσινος υπουργός, είναι ώρα αποφάσεων για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, “αν πράγματι δεν ανέχεται τον αναξιοπρεπή, για την ιστορία του προοδευτικού χώρου, μόνιμο ρόλο της βοηθητικής δύναμης στον οπισθοδρομικό δικομματισμό ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ”.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ