26-10-2020

Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Πετρούνια για το χρυσό στο Κλουζ

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έστειλε μέσω Twitter τα συγχαρητήρια του στον έλληνα Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Κλουζ.

«O Λ. Πετρούνιας συνεχίζει αήττητος την εντυπωσιακή του πορεία. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού & για τα ρεκόρ που καταγράφει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τσίπρας.

«Η νέα τεράστια επιτυχία σας, σας κατατάσσει πλέον στην κορυφή του παγκόσμιου αθλητισμού και σε συνδυασμό με το πάντοτε υποδειγματικό ήθος σας, σας καθιστά εμβληματικό παράδειγμα για την νέα γενιά του Τόπου μας, και όχι μόνο. Θερμά συγχαρητήρια», αναφέρει σε τηλεγράφημά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, με ανακοίνωσή του, συνεχάρη τον Πετρούνια για την τρίτη συνεχόμενη ανάδειξή του στην κορυφή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Ο νέος άθλος του Λευτέρη Πετρούνια, το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στους κρίκους σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, στο Κλουζ της Ρουμανίας, επιβεβαιώνει το μεγάλο ταλέντο, τη σκληρή δουλειά και την αγωνιστικότητα του πολυνίκη πρωταθλητή μαςΤο μεγάλο του επίτευγμα ως ο δεύτερος αθλητής των τελευταίων εξήντα χρόνων, ο οποίος μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατακτά συνεχώς νέες κορυφές στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, τον κατατάσσει στις πολύ μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες παγκοσμίως και στους καλύτερους αθλητές στην ιστορία των κρίκων.

Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων θερμά συγχαρητήρια στον πολυνίκη Λευτέρη Πετρούνια, στον προπονητή και την Ομοσπονδία του. Οι άθλοι του μας κάνουν όλους περήφανους», αναφέρει ο Βούτσης.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απέστειλε τα συγχαρητήριά του στον Πετρούνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Πέθανε ο Νίκος Μπελογιάννης, γιος του αγωνιστή της Αριστεράς

«Το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την τεράστια κλάση του. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον σπουδαίο Έλληνα γυμναστή μας για το νέο του κατόρθωμα που επιβεβαιώνει ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων αθλητών στην κατηγορία του σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει να κρατά ψηλά την ελληνική σημαία και να γεμίζει χαρά και περηφάνεια όλους τους Έλληνες», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βασιλειάδης.

«Ακόμη ένα χρυσό ο ασταμάτητος Λ. Πετρούνιας στους κρίκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μπράβο Λευτέρη. Μας έκανες υπερήφανους ξανά», δήλωσε από την πλευρά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, επίσης μέσω Twitter.

Ο τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ «απευθύνει, για άλλη μία φορά, τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής και κορυφαίο γυμναστή του πλανήτη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια, που κατέκτησε την πρώτη θέση και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής».

Σε ανακοίνωση με τίτλο «Ο Λευτέρης «θρονιάστηκε» στην κορυφή…», το Ποτάμι αναφέρει: «Στον αθλητισμό το να κατακτήσεις την κορυφή είναι επιτυχία. Το να διατηρηθείς όμως στην κορυφή είναι μεγαλείο. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Λευτέρη Πετρούνια για το μεγαλείο του 3ου συνεχόμενου χρυσού μεταλλίου του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που μας κάνει περήφανους, όχι μόνο για τις νίκες που πετυχαίνει, αλλά για την πιστοποίηση της μεγάλης αξίας του κάθε φορά. Συγχαρητήρια επίσης στον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη για την 6η θέση και την παρουσία του στον τελικό που δείχνει ότι η ελληνική γυμναστική δεν έχει μόνο παρόν, αλλά και μέλλον».

Ακολουθήστε μας στο Google News! Κάντε κλικ εδώ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Πεπεισμένος ο Μητσοτάκης ότι θα αποφευχθεί το οριζόντιο lockdown