25-10-2020

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ: Σε ξεχωριστά τραπέζια Σαμαράς – Τατούλης (εικόνες)

Ήταν μία... ευχάριστη ατμόσφαιρα και αυτό βγήκε προς τα έξω

Η «συγκρουσιακή» πορεία του Πέτρου Τατούλη και της Νέας Δημοκρατίας ολοένα και εντείνεται.

Νέο επεισόδιο της ρήξης αυτής, πραγματοποιήθηκε στο Άστρος Κυνουρίας, όπου εορτάστηκε η 194η επέτειος της Β’ Εθνοσυνέλευσης και όπου παρευρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι της πολιτειακής ηγεσίας.

Μεταξύ αυτών ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μαζί με τον βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Βλάση, με τον οποίο διατηρεί πολύχρονη φιλία και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

Το ήδη «ραγισμένο» γυαλί του κ. Τατούλη και του κόμματός του είχε φανεί όταν δέκα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, συμπεριλαμβανομένου του κ. Σαμαρά, είχαν καταθέσει επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με θέμα το πρόβλημα διαχείρισης απορριμμάτων στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η ερώτηση χαρακτηριζόταν από έντονα κριτικό πνεύμα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στις περισσότερες Περιφέρειες της Χώρας έχουν σημειωθεί βήματα προόδου για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Αυτή τη φορά το κακό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές φάνηκε όταν ο κ. Σαμαράς προτίμησε να κάτσει στο τραπέζι μαζί με τους βουλευτές της ΝΔ, Γιάννη Ανδριανό και Κώστα Βλάση και όχι στο τραπέζι του Περιφερειάρχη.