10-05-2021

Το απόλυτο love story: Ο Ψαριανός εξομολογείται τον έρωτά του για το ΔΝΤ

Μία ιστορία αγάπης ξεκινά. Ας τους δώσουμε λίγο χώρο...

Είναι αλήθεια ότι είχε καιρό να «γίνει θέμα». Και αφού αδυνατεί να προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας με κάποια πολιτική του πρωτοβουλία/στάση/άποψη εντός ή εκτός Κοινοβουλίου, είπε να το κάνει με τον γνωστό προβοκατόρικο και πλήρως ενδεικτικό των «πιστεύω» του, τρόπο.

Είναι ο Γρηγόρης Ψαριανός, που έρχεται να πλαισιώσει… ιδανικά τον Λυκούργο Λιαρόπουλο, τον παραιτηθέντα -μετά τον σάλο που είχε προκληθεί- τομεάρχη Υγείας του Ποταμιού, ο οποίος είχε γράψει παλαιότερα, «Γερούν γερά! Σπάστου τον τσαμπουκά».

«Λοιπον, και για να τελειωνουμε, Ζ Ή Τ Ω_Τ Ο_Δ Ν Τ ! -συντροφοι αναλγητοι εκβιαστες, τοκογλυφοι, ΜΗΝ κανετε πισω!», έγραψε στο Twitter του ο Ψαριανός.

Αφού τότε, είχαμε ενημερωθεί για τη στάση του Ποταμιού σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους Θεσμούς, καθώς και τη στήριξή του στους πιο «σκληροπυρηνικούς» εξ αυτών, ο βουλευτής του κόμματος έρχεται για να επιβεβαιώσει τις σχέσεις λατρείας του Ποταμιού, αυτή τη φορά με το ΔΝΤ.

Υ.Γ.: Ευχόμαστε ο έρωτάς τους να μακροημερεύσει και να μας χαρίσει πολλούς μη ανάλγητους, μη τοκογλύφους και μη ιδεοληπτικούς ιδεολόγους, σαν τον ίδιο τον Ψαριανό… Πάντα τέτοια παιδιά!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ